Käytämme evästeitä parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja helpottaaksemme vierailuasi. Jatkamalla sivuillemme hyväksyt evästeidemme ehdot. Lue lisää
Vie hiiri kuvan päälle zoomataksesi sitä. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.
Lataa pressikuva

Sivuverho EB Paradis 120x240cm verho

Aloitus

Sivuverho, jota koristaa Hemtexin yhteistyössä suunnittelija Emma von Brömssenin kanssa tuottama kuosi Paradis. Verho on helppo ripustaa tyylikkäästi yläreunassa olevien piilolenkkien avulla. Pakkauksessa yksi verho. Konepesu 30 asteessa. Rajoitettu erä.

Paratiisilinnut tarkkailevat meitä juhlallisesti oksiltaan muotoilija Emma von Brömssenin uudessa kuosissa Paradis. Siivet ja pyrstösulat sulautuvat ympäröivään lehvistöön ja lintujen höyhenpeitteen kuviot kertautuvat siellä täällä näkyvissä pienissä kävyissä – yksityiskohtien piiloleikki, joka on tyypillistä tälle suunnittelijalle. Emma von Brömssen oli äskettäin palannut kotiin Japanin-matkalta, kun hän kehitteli Paradis-kuosin, ensimmäisen yhteistyönsä Hemtexin kanssa.

”Se on minulle melko tyypillinen kuosi. Olen hyvin inspiroitunut aasialaisista ja japanilaisista kuvioista. Pidän muodoilla leikkimisestä ja siksi työskentelenkin usein yhdellä värillä. Jälki on siten selkeämpää.”

  • Väri:
  • Koko:
    120x240 cm
  • Materiaali:
    100% puuvillaa
  • Tuotenumero:
    146000
44,95€
Valitse väri:
Valitse koko:
Blogi