Kuitupeitto Selma Keskilämmin

Kuitupeitto Selma Keskilämmin

Keskilämmin kuitupeitto, jonka päällinen on hienolaatuista cambricpuuvillaa ja täyte pehmeää ja helppohoitoista ontelokuitua. Sopivan lämmin ja muhkea peitto, jos sinulle tulee öisin välillä kuuma ja välillä kylmä. Pehmeän satiinipussilakanan kanssa nukut parhaiten. Konepesu 60 asteessa. 5 vuoden takuu.

Täyte: 100% polyesteriä

80 €
  • Jag har frusit mycket denna vinter och tänkte att det är dags för ett nytt täcke, kanske ett medelvarmt med tanke på att mitt nuvarande täcke klassas som svalt. Har nu sovit en natt med detta nya täcke och... det var mycket varmt. Jag skulle aldrig själv klassa detta som ett medelvarmt täcke utan som ett varmt. På gränsen till för varmt. Jag skulle nog ha köpt det Selma svalt istället.
  • Jag har precis trätt ett påslakan över mitt nyinköpta täcke och... täcket är för stort trots att påslakanet är av standardstorlek och gjort av bomull. Krymper täcket om man tvättar och torktumlar det och i så fall hur mycket?
  • Hej, ser nu att täckena är 210 cm lång men de påslakan vi köpt på Hemtex tidigare är bara 200 cm långa. Innebär det att man inta kan använda de påsklakanen, eller?
  • Är detta täcke Öko-texmärkt?