Kylpypyyhe Living

Kylpypyyhe Living

Laadukkaan Living-sarjamme pyyhkeet ovat tiiviiksi kudottua, paksua puuvillafroteeta, imevät hyvin kosteutta sekä kuivaavat ihon nopeasti. Living-pyyhkeet ovat Oeko-Tex®-sertifioituja. Paino 540 g/m². Konepesu 60 asteessa.
20 €
  • Har köpt dem blå och dem luddar ner hela badrummet, tvättade många ggr men fungerar ändå inte.. tråkigt :(
  • Hej! Jag beställde 4 turkosa handdukar och badlakan och tyckte verkligen om färgen på bilden, men de handdukar jag fick är inte ett dugg turkosa, snarare ljusgröna. Jag är mycket besviken, de passar inte alls in färgmässigt i mitt badrum!
  • Hej! Jag har nu sett att denna kampanj "2 för 129 kr" inte funkar som på de andra varorna. Om man sätter in 2 stycken så ska det bli 129 kr tillsammans medan på denna produkt så blir det istället 129 kr per styck. Är detta ett fel på sidan eller kostar produkten så mycket? Tacksam för svar!
  • Det här är bland de sämsta köp jag gjort i hela mitt liv. Hela mitt badrum är fullt av blått ludd så fort jag använt någon av dessa, alternativt är hela min kropp full av blått ludd om jag använder någon av handdukarna efter dusch. Detta trots att jag nu tvättat och torktumlat alltihop två gånger sedan jag köpte dem. Katastrof, köp ej.
  • Hej vad är det för kvalitet på Living handdukarna undrar framför allt om varför ni inte anger vikten i g/m2 vilket brukar vara vanligt för handdukar av bra kvalitet (tex anger ni det på en annan av era handdukar Badhandduk Lilian)