Pimentävä Rullaverho 110x165 Cm Kirsch

Pimentävä Rullaverho 110x165 Cm Kirsch

Pimentävä rullaverho Kirschiltä. Sisäänommeltu alapainolista ja valkoinen muovikuulaketju. Rullaverho estää auringonvalon pääsyn sisälle ja tekee huoneesta pimeän. Rullaverho sopii parhaiten makuuhuoneeseen tai muihin pimennettäviin tiloihin. Voidaan asentaa sekä kattoon että seinään. Kuulaketju asennetaan vasemmalle tai oikealle puolelle tarpeen mukaan, ohjeet pakkauksessa.

Vakiona rullakaihdin toimitetaan eteenrullautuvana. Jos haluat, että kangas tulee lähemmäksi ikkunaa, esimerkiksi pimennystä ajatellen, rullaat vain rullakaihtimesi kokonaan auki ja painat uraan/kaihtimeen rullakaihdinputkessa ja jatkat rullaamista samaan suuntaan kuin mihin jo olit tehnyt – se tulee silloin taakserullautuvaksi. Pakkauksen mukana tulee pieni muovikoukku. Se asennetaan seinään, ja se lukitsee kuulaketjun kiinni sekä tekee rullakaihtimesta turvallisen huoneessa, jossa on lapsia. Vaalean kankaan pimennysteho on sama kuin tummemmilla kankailla.

Pakkauksen sisältö: 1 rullakaihdin, muovikuulaketju, kannakkeet ja ruuvit. Asennuksessa huomioitava asennettavan pinnan materiaali.
52 €