Samettiverho Sammy

Samettiverho Sammy

Ylellinen ja runsas samettiverho. Verho on valmistettu hieman paksummasta kauniisti laskeutuvasta kankaasta, joka suojaa suorilta auringonsäteiltä tehden huoneesta pimeämmän. Verhon voi ripustaa kolmella eri tavalla: sormikoukuilla, rypytysnauhakoukuilla tai piilolenkeistä suoraan verhotankoon. Pakkaus sisältää yhden verhon. Hienopesu 30 asteessa.
23 € (45 €)
  • jag köpte två i lila idag men det var bara dom som fans i butiken. undrar om ni har de kvar i lila i några av er butiker i stockholm?
  • Hej, när kommer dessa in i lager igen?
  • Jag tycker att denna gardin är jättefin men jag har 2.70 i takhöjd. Förstår inte varför den bara finns i 2.40.
  • Samma här ni har alldeles för korta längder nya hus/lgh som byggs idag då sätts skena i taket. Varje längd skulle kosta lite mer att framställa men ni skulle även få fler kunder då alla kan köpa era gardiner. Jag kan ju aldrig gå till er och jag tror vi är många som inte handlar hos er pga detta.
  • Jag håller med Michaela! Det ät super fina gardiner men de går ju inte att hänga då de är för korta. Ha dem i 3 meter så de går i alla fall läggas upp! Då köper i alla fall jag många fler till min lägenhet. Med vänlig hälsning, Annette
  • Hej Varför har ni inte denna i 250 längd? Idag hänger dem flesta gardiner från tak till golv. Men era 240 gardiner fungerar inte detta? Och ni ska vara ledande inom gardiner? Jag har inte kunnat köpa gardiner hos er på länge just av den anledningen. Har fler väninnor som säger samma sak. M V H Michaela