Silkkipeitto Viileä

Silkkipeitto Viileä

Viileä silkkipeitto sopii sille, joka pitää normaalista lämmöstä ja jonka huonelämpö on noin 20 astetta. Käsintehty. Täyte: 1,5 kg ylellistä pitkäkuituista mulperisilkkiä. Päällinen: 100% puuvillachambrayta.
Peittoa ei tarvitse pestä, mutta se tulee tuulettaa noin kahdesti kuukaudessa. Tahrat poistetaan mieluiten Sappisaippualla tai muulla alkaalittomalla puhdistusaineella. Tavallinen pesuaine tuhoaa silkin. DreamSilk-tuotteet vain verkkokaupastamme.

Dreamsilk valmistaa silkkipeittoja, joiden täyte on korkealaatuista mulperisilkkiä. Täyte on tehty perinteisin menetelmin käsityönä ja on valmistettu täysin ilman kemikaaleja ja valkaisuaineita. Mulperisilkkiä saadaan mulperipuista, joissa silkkitoukat elävät mulperipuun lehdillä.

Pitkäikäinen
Silkkikuitu on erittäin vahva. Laidasta laitaan venytetyt silkkikuidut tekevät peitosta hyvin kestävän. Silkkipeitto kestää helposti kymmenen vuotta, jopa ihmisiän, jos sitä hoidetaan hyvin. Kiinassa peitot siirtyvät usein perintönä sukupolvelta toiselle.

Luonnollinen lämmönsäätely
Silkistä 97 % on puhdasta proteiinia. Peitosta 30-40 % on ilmaa, ja peitto on sekä hengittävä, että lämpöä pidättävä.

Allergiaystävällinen
Silkkipeitot valmistetaan puhtaasta luonnonmateriaalista ja ovat täysin kemikaalittomia. Ne eivät sisällä nukkaa tai pieniä kuituja, ja ohut ja sileä silkkikuitu hylkii pölyä ja siirtää kosteutta pois. Silkkiharsokerrokset tekevät peitosta kuivan ja ilmavan, joten punkit eivät viihdy siinä. Silkki on vastustuskykyinen homeelle ja sienille.

279 €