Untuvapeitto Wilma Lämmin

Untuvapeitto Wilma Lämmin

Lämmin untuvapeitto, jonka päällinen on pehmeää puuvillaa ja täyte ylellistä hanhenuntuvaa. Sopii sinulle, jos palelet helposti öisin. Konepesu 60 asteessa. 5 vuoden takuu.
Täyte: 90 % valkoista hanhenuntuvaa, 10 % valkoista hanhenhöyhentä.
Kantavuus: 10-12
Kantavuus kertoo untuvan kimmoisuudesta ja untuvien välissä olevasta ilmavuudesta. Mitä korkeampi luku, sitä ilmavampi ja kevyempi peitto.
349 €
  • Jättegott täcke, varmt och perfekt för sommarstugan under höst, vinter och vår! Mitt täcke andas och är fluffigt.
  • jag fick riktig bra hjälp av en väldigt duktig och serviceinriktad säljare som tyvärr jag inte minns hennes namn.Täcken kommer med en lite blodfläckar på tyg och jag fick gå tillbaka till butik för att byta. I butiken på Götgatan fick jag hjälp. Men dem tyvärr fick öppna och gå igenom tre stycken Wilma täcken för att hitta en som var i bra skick då två stycken som dem hade kontrollerat hade svart fläcka på dem. Täcken är varmt precis som hon berättade till mig på butik i Sergelgatan 17 men min täcken är fortfarande inte fluffig som den täcken hon visade mig i butiken :(
  • Håller delvis med om kritiken. Täcket är inte speciellt fluffigt alls så bärigheten stämmer inte. Jag har ett tretton år gammalt täcke från Sova som skulle bytas ut men jag känner inte att jag bytte upp mig. Men det är varmt och prasslar inte vilket är positivt.
  • Sämsta duntäcktet jag nånsin köpt tyvärr, 2495kr rakt ner i sjön. Täcket är platt och livlöst och reser inte på sig trots att man skakar det ordentligt. Jag har flera duntäcken hemma med bärighet på 8-9 som är mer fluffigt än detta täcke. Tyget andas inte så det blir som att sova under en presenning och man blir genomsvettig. För detta priset kan man få betydligt bättre täcke på andra håll. Att man anger bärigheten mellan 10-12 är redan där ett varningstecken, man vet inte vad man får. Liknar mer ett täcke med bärighet 7-8 tyvärr.