Suojaamme henkilötietosi


Käsittelemme henkilötietojasi tarvittavalla varovaisuudella ja meille onkin tärkeää, että voit luottaa meihin. Kerromme avoimesti, kuinka keräämme, käsittelemme ja jaamme sitä tietoa, jonka sinusta tallennamme. Emme ikinä myy henkilötietojasi toisille yrityksille.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, jota voidaan käyttää yksittäisen ihmisen tunnistamiseen. Henkilötietoja ovat esimerkiksi perustietosi kuten nimi ja yhteystiedot tai verkkokaupan ostohistoriasi.

Huolehdimme siitä, että henkilötietosi ovat meillä turvassa. Henkilötietojen käsittelyssä otamme huomioon tietosuojalait, sisäiset ohjeet ja rutiinit. Olemme myös nimittäneet yrityksessämme tietosuojavastaavan, joka varmistaa, että sääntöjä noudatetaan.

Näillä sivuilla kerromme kuinka ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Kerromme myös oikeuksistasi.


MISTÄ KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA?

Keräämme henkilötietoja eri lähteistä:

 • Sinulta itseltäsi

Keräämme ne henkilötiedot, jotka luovutat meille esimerkiksi tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme, ottaessasi yhteyttä meihin tai käyttäessäsi palvelujamme.MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME JA MIKSI

Ostosten käsittely Asiakkuuden ja jäsenyyden käsittely
Tiedusteluihin vastaaminenKeskeneräinen ostos
Seuranta ja arviointi Järjestelmien ja palveluiden kehittäminen sekä suojaaminen
Uutiskirjeen tilaaminenOikeudelliset vaatimukset: puolustautuminen, sopiminen ja hoitaminen
Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen


KENEN KANSSA JAAMME TIETOJA?


Tarpeen tullen jaamme tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, tietyille vastaanottajille. Emme koskaan myy tietojasi eteenpäin ilman lupaasi.

 • Palveluntarjoajat

Jotta voisimme täyttää henkilötietojesi käsittelyn päämäärän, jaamme henkilötietojasi yritysten kanssa, jotka tarjoavat Hemtexille palveluitaan, esim. tilausten käsittely ja niiden toimitus. Nämä yritykset saavat käsitellä henkilötietojasi vain selvien ohjeistustemme mukaisesti, eikä tietoja saa käyttää muihin tarkoituksiin. Palveluntarjoajat ovat lain ja sopimusten mukaisesti vastuussa henkilötietojesi suojaamisesta.

 • Maksupalvelun tarjoajat

Käytämme maksupalvelun tarjoajia hallinnoimaan verkkokaupassa tehtäviä maksuja. Maksupalvelun tarjoaja on vastuussa henkilötiedoistasi käsitellessään niitä. Löydät lisää tietoa maksutavoista täältä.

 • Muut vastaanottajat

Voimme tarvittaessa siirtää henkilötietojasi muille vastaanottajille, esim. viranomaisille tai valikoiduille yrityksille, myös muille kuin edellä mainituille, jos se on jostain syystä tarpeellista.

Osapuoli Tarkoitus Laillinen peruste käsittelylle
Viranomaiset Voimme luovuttaa tarpeellisen tiedon viranomaisille, jos laki edellyttää niin. Käsittely on välttämätöntä, jotta lailliset velvoitteet täyttyvät.
Tuomioistuin, vastapuoli yms. Oikeudellisessa riidassa voimme siirtää tietojasi muille osapuolille. Käsittely on välttämätöntä perusteltujen etujen valvomiseksi, vaatimiseksi ja vaatimusten puolustamiseksi.
Mahdolliset myyjät ja ostajat Voimme jakaa tietoa mahdollisten ostajien tai myyjien kanssa, jos myymme kaikki toimintomme, osan niistä tai fuusioidumme. Käsittely on välttämätöntä perusteltujen etujen valvomiseksi, jotta voimme myydä tai fuusioitua.


OIKEUTESI

Tietosuojalaki antaa sinulle tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Käsittelemme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen oikeuksiesi täyttämiseksi.

 • Henkilötietoihisi pääsy

Sinulla on oikeus saada tietoosi, mitä sinuun liittyviä henkilötietoja käsittelemme. Sinulla on myös oikeus pyytää ns. rekisteriote tiedoistasi. Saat apua asiakaspalvelustamme.

 • Oikaisun vaatiminen

Sinulla on myös oikeus pyytää tietojesi korjausta, jos ne ovat väärin tai epätäydelliset. Tarvittaessa saat apua asiakaspalvelustamme.

 • Suostumuksen peruminen tulevaisuudessa

Siinä määrin, kun käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, on sinulla koska tahansa oikeus perua suostumuksesi tietojen käsittelyyn jatkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos perut suostumuksesi, on meillä oikeus jatkaa jo kerättyjen henkilötietojen käsittelyjä jo aiemmin saadun suostumuksen perusteella.

 • Suoramarkkinointitarkoituksessa tapahtuvan käsittelyn vastustaminen

Sinulla on oikeus koska tahansa kieltää henkilötietojesi käsittely suoramarkkinointitarkoituksessa ja perua uutiskirjeet ilmoittamalla siitä meille. Voit perua uutiskirjeet kirjeen mukana tulevan linkin kautta tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos kiellät henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksissa, hyväksyt sen, että Hemtex ei lähetä sinulle yleisiä tai yksilöityjä tarjouksia kanta-asiakasehtojen mukaisesti.

25.5.2018 alkaen sinulla on myös alla olevat henkilötietosuojalain mukaiset oikeudet.

 • Tietynlaisen käsittelemisen vastustaminen

Sinulla on oikeus kieltää käsittely, joka perustuu oikeutettuun etuumme, jos sinulla on tilanteeseen liittyviä henkilökohtaisia syitä. Saamme kuitenkin jatkaa tietojesi käsittelyä kiellosta huolimatta, jos meillä on käsittelyyn pakottavia ja oikeutettuja syitä, jotka ovat painavampia kuin yksityisyys.

 • Tietojen poistaminen

Jossain olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, jos meillä on esim. lain edellyttävä vastuu säilyttää tiedot.

 • Käsittelyn rajoittaminen

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Otathan kuitenkin huomioon, että jos pyydät käsittelyn rajoittamista, emme ehkä pysty täyttämään mahdollisia velvollisuuksiamme sinua kohtaan sillä aikaa, kun tietojen käsittely on rajoitettu.

 • Siirrettävyys

Sinulla on oikeus saada kopio sinuun liittyvistä henkilötiedoista jäsennellyssä muodossa. Oikeus siirrettävyyteen, joka eroaa oikeudesta pyytää rekisteriotetta, käsittää ainoastaan ne tiedot, jotka olet itse toimittanut meille, ja joiden käsittelyä tukee tietyt lailliset perusteet, esimerkiksi sinulta saatu sopimus.


KENEEN OTAN YHTEYTTÄ, JOS MINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ?

Olethan meihin yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä. Voit olla yhteydessä myös tietosuojavastaavaamme, jonka yhteystiedot löydät alta. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit valittaa valvontaviranomaiselle.

Hemtex Oy
Y-tunnus: 1650251-5
Metsänneidonkuja 12 FI-02130 Espoo
Sähköposti:asiakaspalvelu@hemtex.fi


Tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Sähköposti:dpo@hemtex.fi