Country Life

Sisustustrendi kevät 2018

Country Life


Tyylikkään pelkistetyt, sumuiset harmaan ja kylmät vihreät sävyt ovat trendin keskiössä. Mielellään metallisilla vivahteilla. Yksityiskohdat ovat vanhanaikaisia ja kuosit ovat peräisin kasvillisuudesta. Kevään trendit luovat modernin huoneen hienostuneen tyylikkäästi.


Keväällä kaipaamme maaseudun rauhallista ja yksinkertaista elämää. Sävyt ovat kylmän neutraaleja. Pinnat ovat maalattuja – mielellään samaa sävyä huonekalujen ja asusteiden kanssa. Ilmaisu on ylevää ja näemme uudenlaista eleganssia vanhanaikaisissa yksityiskohdissa.

Värit

Symmetria luo rauhaa ja levollisuutta. Värit ovat harmonisia. Näemme tummia sävyjä, sumuisia harmaan vivahteita ja kylmää vihreää metallisilla vaikutteilla. Myös haalea roosa löytyy väripaletista.

Kuviot

Kevään kuviot ovat peräisin kasvillisuudesta. Kaunista ja kukkivaa. Mielellään pieniä kuvioita meleerattuna kuin vesivärimaalauksessa. Sekä karua että romanttista. Myös ruutuja ja raitoja näkyy.

Inspiraatio

Tyyli on sekä rokokoo- että barokkihenkistä, mutta päivitetyssä muodossa. Kalustaminen on maltillista, kauniit maljakot ja tyylikkäät sivupöydät luovat yhdessä laadukkaan vaikutelman.

Seinät ovat maalattuja ja yksityiskohdat vanhanaikaisia. Huomio kiinnittyy huoneessa nojatuoliin. Vanha kohtaa uuden. Kiiltävä kohtaa mattapinnan. Eleganssi kohtaa yksinkertaisen. Tummat yksityiskohdat, lakaistut lattiat ja suuret peilit syventävät huonetta. Näemme paljon asetelmia ja kauniita installaatioita, jotka näkyvät myös Instagramissa. Huone kestää aikaa.

Koti on kutsuva. Unelma elämästä maaseudulla tulee todeksi, suuren ruokapöydän ääressä on tilaa kaikille. Moderni tulkinta antaa tupakeittiön levitä eteiseen ja olohuoneeseen. Kattaus, posliiniastiat, ruokailuvälineet ja kangasservetit ovat tärkeitä kevään kutsuvassa ruokailutilassa.

Näillä tuotteilla onnistut