Holiday life

Sisustustrendi Kesä 2017

Holiday life


Arkipäivän vilskeestä ja vaatimuksista rentoutuminen ja palautuminen synnyttää suuren tarpeen vaihtaa maisemaa. Monille matkoista tulee ylellisyyden sijaan lähestulkoon välttämättömiä, tärkeitä tilaisuuksia viettää arvokasta aikaa perheen ja ystävien kanssa.


Myös arkipäivässä näkyy yhä enemmän vaikutteita, jotka luovat loma- ja vapaa-ajan tunnelmaa, esimerkiksi eksoottisia koristeita, kuten suihkulähteitä ja aurinkotuoleja ravintoloissa ja muilla yleisillä paikoilla.

Inspiraatio

Inspiraatio tulee klassisista matkakohteista, kuten Kuuba, Meksiko ja Ranskan Riviera. Art Décon vaikutteet näkyvät muodoissa ja kuvioissa, kuten voimakkaiden viivojen leikki ja yksityiskohdat, kuten tupsut ja flamingokuviot.

Kuviot

Kuosit voivat vaihdella yksinkertaisista raidoista eksoottisiin kuvioihin, joissa on batiikkisia ja iloisen-värisiä etnisiä yksityiskohtia.
Ilmaisuvoimaisissa kuoseissa on rikkaan väriskaalan lisäksi aavistus tummuutta. Turkoosi ja poltettu koralli ovat pääosassa. Väriyhdistelmät ovat usein yllättäviä, kuten roosa, vihreä, sininen ja keltainen yhdessä poltettujen sävyjen kanssa. Kontrastivärien liittäminen yhteen luo jännittäviä tehosteita.

Näillä tuotteilla onnistut