Nature Life

Sisustustrendi kevät 2018

Nature Life


Luonnon vehreyttä, graafisia kuvioita ja afrikkalaisia vaikutteita. Ulko- ja sisätilojen rajat häilyvät. Ulkokalusteet muuttavat sisälle. Kaipaamme erilaista elämää. Unelmoimme elävämme boheemisti talvipuutarhassa, kasvihuoneessa tai korjatussa ladossa. Uskallatko elää unelmaasi?

Tässä trendissä on esillä kasvillisuus ja tietysti luonnonmateriaalit. Näemme rottinkia, bambua, pellavaa ja villaa. Meitä puhuttelee yksinkertainen käsityöläisilmaisu, joka näkyy punotuissa rottinkikalusteissa ja koreissa. Myös käsin valetut ruukut, rosoisesti kudotut matot ja tyynyt yksinkertaisilla kuvioilla ovat esillä. Afrikkalaiset vaikutteet tekevät kuvioiden kohtaamisista jännittäviä ja vaikuttavia. On kyse luonnollisuudesta, kodikkuudesta ja tietoisuudesta.


Värit

Väriskaalaan on haettu inspiraatiota luonnosta. Vihreään ja beigeen yhdistetään valkaisemattomia sävyjä. Korostevärinä on keltainen. Väripaletilta löytyy myöskin sumuinen musta.

Kuosit

Kuoseissa nähdään ihanaa vihreyttä, jota täydentää afrikkalaiset vaikutteet. Graafiset kuviot, kuten siksak ja blokkipainatukset, ottavat oman paikkansa. Piirretyt, graafiset linjat ovat myös läsnä.

Näillä tuotteilla onnistut