Tämä on Hemtex

Haluamme, että jokainen Hemtexillä asioiva voi luottaa siihen, mitä olemme ja minkä puolesta työskentelemme. Paras tapa tutustua meihin ja tuotteisiimme on tietenkin tulla käymään myymälässämme. Voit myös lukea meistä tarkemmin verkkosivuillamme. Tältä sivulta löydät tietoa Hemtexistä yrityksenä, yrityksen historiasta ja liiketoiminnasta sekä vaikutuksestamme ympäristöön.

Intohimo tekstiileihin.

Me Hemtexillä rakastamme tyynyjä, muun muassa. Ja verhoja. Mutta meille tyyny ei ole koskaan vain tyyny, ja verho on paljon muutakin kuin vain kappale ikkunaan ripustettua intianpuuvillaa.

Me koemme intohimoa kaikkeen mitä kodintekstiili voi olla, sen lisäksi että pöytäliina vain on pöydällä tai pyyhe roikkuu kylpyhuoneen naulassa. Ja rehellisesti sanottuna: kun tekstiili on sekä käytännöllinen että kaunis yhtä aikaa, omalla jäljittelemättömällä, vastustamattomalla tavallaan – sitä me rakastamme kaikkein eniten. Kauneutta ja käytännöllisyyttä, yhdessä ja aina.

Hemtex perustettiin vuonna 1973, ja vuosien varrella yritys on kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi. Tällä matkalla intohimo kodintekstiileihin on varmasti ollut toimintamme suurin innoittaja. Nyt Hemtexillä on Pohjoismaissa yli 140 myymälää. Myymälästä riippumatta kaikissa on sama tuotevalikoima, jota yhdistää sama punainen lanka:

käytännöllisiä, korkealaatuisia, huolella valikoituja kodintekstiilejä ja yksilöllistä muotoilua hyvään hintaan.