• Inspiraatio

Inspiraatio

Me haluamme, että kotiin olisi aina ihana palata. Haluamme myös, että kodinsisustaminen olisi helppoa ja nopeaa. Tänne olemme koonneet parhaat sisustusvinkkimme, oppaamme ja uusimmat sisustustrendit sekä designyhteistyömme.

Suosittua juuri nyt

Kesätrendi 2022 - Scandinavian Dreaming

Kesätrendi Scandinavian Dreaming

INSPIROIDU
Kesätrendi 2022 - Postiano Mood

Kesätrendi Positano Mood

INSPIROIDU
Kesätrendi 2022 - Sunny Living

Kesätrendi Sunny Living

INSPIROIDU
INSPIROIDU

Inspiraatiota keskikesän juhlaan

Katso inspiraatiota kesän ihanimpaan juhlaan. Vietä juhannusta parhaassa seurassa hyvän ruuan parissa kauniissa miljöössä. Poimi niityltä kukkia ruukkuihin ja maljakoihin ja kata juhlapöytä näyttävästi kesän ihanilla antimilla. Nauti olostasi ulkona, nyt on vihdoin kesä!

INSPIROIDU
Redown - kierrätetyt untuvatuotteet

Redown - kierrätetty untuva

Lue lisää
Tyynyopas

Tyynyopas

TUTUSTU
Peitto-opas

Peitto-opas

TUTUSTU
TUTUSTU

Valaisimien uusi Funkle-mallisto

Tutustu uuteen Funkle- valaisinmallistoon, joka on saatavissa vain Hemtexiltä. Tyylipuhdas design ja yksinkertainen ulkomuoto tekevät valaisimista ajattomia ja moneen tyyliin sopivia. Nämä valaisimet ovat kaunis yksityiskohta sisustuksessa sellaisenaan, sopivat hyvin yhteen ja ovat helposti yhdistettävissä sesongin mukaan moneen eri sisustustyyliin. Löydät valikoimasta kattovalaisimia, ripustusjohtoja, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia sekä LED-polttimoita ja LED-koristevaloja. Tutustu nyt ja lue lisää.

TUTUSTU

Kaikki sisällöt