• Inspiraatio
Inspiraatio

Inspiroidu

Me haluamme, että kotiin olisi aina ihana palata. Haluamme myös, että kodinsisustaminen olisi helppoa ja nopeaa. Tänne olemme koonneet parhaat sisustusvinkkimme, oppaamme ja uusimmat sisustustrendit sekä designyhteistyömme.

Suosittua juuri nyt

INSPIROIDU

Light Perfection

Alkukevään moderni tyyli on virheetön ja herkkä, samalla jopa hieman futuristinen ja innovatiivinen. Se peilaa optimismia ja kauneutta ja muistuttaa tunnelmaltaan eksklusiivisia kauneussalonkeja. Tyylin värit ovat vaaleita pastellisävyjä, joissa on hohdon ja läpikuultavuuden tuntua. Myös hopea tekee paluuta. Kalusteiden ja esineiden materiaaleissa korostuvat kivi, marmori, kirkas lasi ja vaalea puu. Tekstiilit ovat usein yksivärisiä, lunnonläheisiä ja yksinkertaisia. Peilit, kristallit, lamput ja valaisimet ovat tärkeitä yksityiskohtia tämän tyylin viimeistelyssä.

INSPIROIDU
Redown - kierrätetyt untuvatuotteet

Redown - kierrätetty untuva

Lue lisää
Tyynyopas

Tyynyopas

TUTUSTU
Peitto-opas

Peitto-opas

TUTUSTU
TUTUSTU

Valaisimien uusi Funkle-mallisto

Tutustu uuteen Funkle- valaisinmallistoon, joka on saatavissa vain Hemtexiltä. Tyylipuhdas design ja yksinkertainen ulkomuoto tekevät valaisimista ajattomia ja moneen tyyliin sopivia. Nämä valaisimet ovat kaunis yksityiskohta sisustuksessa sellaisenaan, sopivat hyvin yhteen ja ovat helposti yhdistettävissä sesongin mukaan moneen eri sisustustyyliin. Löydät valikoimasta kattovalaisimia, ripustusjohtoja, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia sekä LED-polttimoita ja LED-koristevaloja. Tutustu nyt ja lue lisää.

TUTUSTU

Kaikki sisällöt