• Inspiraatio
Inspiraatio

Inspiroidu

Me haluamme, että kotiin olisi aina ihana palata. Haluamme myös, että kodinsisustaminen olisi helppoa ja nopeaa. Tänne olemme koonneet parhaat sisustusvinkkimme, oppaamme ja uusimmat sisustustrendit sekä designyhteistyömme.

Suosittua juuri nyt

Elegant Christmas

Elegant Christmas

INSPIROIDU
Natural Christmas -joulutrendi

Natural Christmas

Inspiroidu
Classic Christmas -trendi

Classic Christmas

INSPIROIDU
TUTUSTU

Valaisimien uusi Funkle-mallisto

Tutustu uuteen Funkle- valaisinmallistoon, joka on saatavissa vain Hemtexiltä. Tyylipuhdas design ja yksinkertainen ulkomuoto tekevät valaisimista ajattomia ja moneen tyyliin sopivia. Nämä valaisimet ovat kaunis yksityiskohta sisustuksessa sellaisenaan, sopivat hyvin yhteen ja ovat helposti yhdistettävissä sesongin mukaan moneen eri sisustustyyliin. Löydät valikoimasta kattovalaisimia, ripustusjohtoja, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia sekä LED-polttimoita ja LED-koristevaloja. Tutustu nyt ja lue lisää.

TUTUSTU
Redown - kierrätetyt untuvatuotteet

Redown - kierrätetty untuva

Lue lisää
Tyynyopas

Tyynyopas

TUTUSTU
Peitto-opas

Peitto-opas

TUTUSTU
TUTUSTU

Tuoksujen hurmaava Moments-mallisto

Sense the moment -tuotteissamme on huomioitu tyylikäs design ja niiden valmistuksessa on panostettu laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tuoksukynttilät on valmistettu sertifioidusta soijavahasta ja suurimmassa kynttilässä on kolme mäntysydäntä, jolloin kynttilä palaa tasaisesti ja tuoksuu optimaalisesti. Puinen kynttiläsydän päästä myös ihanan avotulta muistuttavan pienen ritisevän äänen. Huonetuoksut ja tuoksusprayt eivät sisällä alkoholia.

TUTUSTU

Kaikki sisällöt