• Inspiraatio
Inspiraatio

Inspiraatio

Me haluamme, että kotiin olisi aina ihana palata. Haluamme myös, että kodinsisustaminen olisi helppoa ja nopeaa. Tänne olemme koonneet parhaat sisustusvinkkimme, oppaamme ja uusimmat sisustustrendit sekä designyhteistyömme.

Suosittua juuri nyt

Kesätrendi 2022 - Postiano Mood

Kesätrendi Positano Mood

INSPIROIDU
Kesätrendi 2022 - Sunny Living

Kesätrendi Sunny Living

INSPIROIDU
Tyylikkäät ulkokalusteet

Inspiraatiota ulkotiloihin

INSPIROIDU
INSPIROIDU

Blue Shadow

Kevään sisustustrendi Blue Shadow saa inspiraationsa 50-luvun hotellisisustuksesta. Tyyli on maskuliininen ja tummanpuhuva ollen samalla kuitenkin elegantti. Sinisen eri sävyt kuten mariini ja turkoosi sisustuksen yksityiskohdissa herättävät huomiota katseenvangitsijoina. Muhkeat matot ja verhot vaaleissa sävyissä ryhdittävät muutoin tummaa sisustusta ja tuovat siihen mukavuutta. Tutustu tyyliin ja luo se kotiin kevääksi.

INSPIROIDU
Redown - kierrätetyt untuvatuotteet

Redown - kierrätetty untuva

Lue lisää
Tyynyopas

Tyynyopas

TUTUSTU
Peitto-opas

Peitto-opas

TUTUSTU
TUTUSTU

Valaisimien uusi Funkle-mallisto

Tutustu uuteen Funkle- valaisinmallistoon, joka on saatavissa vain Hemtexiltä. Tyylipuhdas design ja yksinkertainen ulkomuoto tekevät valaisimista ajattomia ja moneen tyyliin sopivia. Nämä valaisimet ovat kaunis yksityiskohta sisustuksessa sellaisenaan, sopivat hyvin yhteen ja ovat helposti yhdistettävissä sesongin mukaan moneen eri sisustustyyliin. Löydät valikoimasta kattovalaisimia, ripustusjohtoja, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia sekä LED-polttimoita ja LED-koristevaloja. Tutustu nyt ja lue lisää.

TUTUSTU

Kaikki sisällöt