Rakastatko kodinsisustusta?

Club Hemtex on kanta-asiakasklubi sinulle, joka rakastat kotisi sisustamista sekä sisustusinspiraatiota. Jäsenenä saat aina parhaat sisustusvinkit, paljon ihanaa inspiraatiota sekä vastustamattomia klubitarjouksia suoraan sähköpostiisi. Saat myös henkilökohtaisen kutsun klubipäiville, VIP-tapahtumiin ja ennakkotietoa kampanjoista. Kun teet ostoksia verkkokaupastamme, saat standardipostipaketin klubijäsenen alemmalla ostorajalla vain 59,95.

Liity klubiin ja pääset hyödyntämään kaikki upeat edut! Uusille jäsenille 1 normaalihintainen tuote -40%.

Liity tästä
Klubiedut
Liity jäseneksi

Hyödynnä edut!

LIITY JÄSENEKSI KLUBIIN

Alle olemme koonneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä omista sivuistasi.

Kuinka luon tilin omille sivuilleni?

Jos olet Club Hemtexin jäsen, mutta sinulle ei vielä ole ollut tiliä hemtex.fi:ssä, luo tili painamalla "luo tili". Huomioi, että käytät samaa sähköpostiosoitetta, jonka annoit liittyessäsi klubiin.

Olen unohtanut omien sivujeni salasanan, miten toimin?

Klikkaa Unohditko salasan? -linkkiä kirjautumisikkunassa. Tulet hetken kuluttua saamaan sähköpostin, jossa on linkki, jonka kautta pääset resetoimaan salasanasi ja syöttämään uuden. Jos viestiä ei tule, tarkista roskapostikansio.

Minulla on aiemmin ollut omat sivut, mutta en pääse enää kirjatumaan. Miten toimin?

Sinun tulee päivittää salasanasi. Klikkaa kirjautumisikkunassa kohtaa "Unohditko salasanasi?"-linkkiä. Tulet hetken kuluttua saamaan sähköpostin, jossa on linkki, jonka kautta pääset resetoimaan salasanasi ja syöttämään uuden.

 

Hemtexin asiakaspalvelu
Sähköposti: asiakaspalvelu@hemtex.fi

Katso Club Hemtexin täydelliset ehdot tästä.