Luo ihana kevätpetaus kauniilla pastelleilla!

  Untuva- ja höyhenpeitot

  Pehmeä ja mukava untuvapeitto sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Valitse oman tarpeesi mukaan viileä kesäpeitto, lämmin talvipeitto tai keskilämmin untuvapeitto, joka sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Valikoimastamme löydät myös kierrätetystä untuvasta valmistetun Redown-peiton. Panostamalla laadukkaaseen hanhen- ja ankan untuvapeittoon, voit olla varma, että saat todella ihanan ja pitkäikäisen untuvapeiton!

  13 tuotetta

  Untuva- ja höyhenpeitot

  Löydä Sopiva Untuva- Ja Höyhenpeitto Omaan Tarpeeseesi

  Hemtexin kattavasta untuva- ja höyhenpeittojen valikoimasta löydät varmasti juuri itsellesi sopivan untuvapeiton. Etsitpä ihanaa viileää untuvapeittoa tai upeaa, erikoisen lämmintä untuvapeittoa yhden hengen tai parivuoteen tuplapeiton koossa, valikoimastamme löydät ne kaikki!

  Untuvapeiton Laadukkaat Ominaisuudet

  Untuvapeitoilla on hämmästyttävä kyky säädellä ylimääräistä lämpöä nukkuessasi. Näin voit nukkua yöllä erityisen hyvin. Untuvapeittoa valitessasi on hyvä huomioida se, kuinka lämmin sinulla tulee nukkuessasi. Viileä tai erittäin viileä untuvapeitto sopii heille, joilla helposti tulee lämmin yöllä. Lämmin untuvapeitto sopii puolestaan heille, jotka herkästi palelevat. Untuvan ja höyhenen suhde peitossa vaikuttaa peiton lämpöominaisuuksiin. Mitä enemmän untuvaa peitossa on, sitä enemmän se myös lämmittää.

  Untuvapeittoja Monessa Eri Koossa

  Untuvapeittomme sopivat sekä yhden, että kahden hengen sänkyihin, ja niitä on saatavana koossa 150x210 cm ja 230x220 cm (king size). Lisäksi valikoimastamme löytyy untuvapeittoja myös lapsille. Kaikki käyttämämme untuva on elintarviketeollisuuden sivutuote ja se on sertifioitu RDS-standardin (Responsible Down Standard) mukaisesti.

  Miten Untuvapeitto Pestään?

  Jotta untuvapeittosi pysyy mahdollisimman pitkään hyvänä, on tärkeää, että pidät siitä hyvää huolta. Suosittelemme ensisijaisesti tuulettamaan ja ravistelemaan untuvapiettoa ajoittain. Tuuletus pitää peiton raikkaana ja ravistelu irroittaa untuvat ja höyhenet toisistaan. Näin säilytät peittosi ihanan muhkeana. Untuvapeiton voi tarvittaessa myös pestä pesukoneessa 1-2 kertaa vuodessa. Kuivaa untuvapeitto aina pesun jälkeen kuivausrummussa tennispallojen kera, jotta peitto säilyttää ilmavuutensa. Voit pestä untuvapeiton 60 asteessa, mutta suosittelemme käyttämään vain puolet normaalista pesuaineen määrästä. Vältä huuhteluaineen käyttöä.