• Info
  • Tietoa Hemtexistä

Tietoa Hemtexistä

Haluamme, että jokainen Hemtexillä asioiva voi luottaa siihen, mitä olemme ja minkä puolesta työskentelemme. Paras tapa tutustua meihin ja tuotteisiimme on tietenkin tulla käymään myymälässämme. Voit myös lukea meistä tarkemmin verkkosivuillamme. Tältä sivulta löydät tietoa Hemtexistä yrityksenä, yrityksen historiasta ja liiketoiminnasta sekä vaikutuksestamme ympäristöön.

Intohimo tekstiileihin - valitse sydämelläsi

Meiltä Hemtexiltä löydät ihania sisustustuotteita ja -tekstiilejä kodin jokaiseen huoneeseen. Olitpa etsimässä ihania pussilakanasettejä makuuhuoneeseen, uusi verhoja olohuoneeseen tai uusimassa kertaheitolla koko sisustustasi, meiltä löydät laajan laadukkaan valikoiman kaikkea mitä tarvitset kotisi tyylikkääseen sisustukseen.

Olemme Hemtexillä sisustaneet koteja jo vuodesta 1973, ja vuosien varrella yritys on kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi. Tällä matkalla intohimo kodintekstiileihin on varmasti ollut toimintamme suurin innoittaja. Nyt Hemtexillä on Pohjoismaissa yli 140 myymälää ja inspiroiva verkkokauppa. Myymälöistämme löydät aina hyvään hintaan käytännöllisiä ja korkealaatuisia kodintekstiilejä kuten tyynyjä, peittoja, pussilakanoita, torkkupeittoja, pyyhkeitä ja pöytäliinoja sekä paljon muuta, joilla kodin saa sisustettua ihanan viihtyisäksi.

Meille myös ympäristöasiat ovat tärkeitä ja siksi olemme erityisesti panostaneet kestävään kehitykseen. Valitse sydämelläsi -otsikon alle olemme Hemtexillä koonneet tekemämme työn kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuumme eteen. Valitse sydämelläsi tarkoittaa meille valintojen tekemistä, jotka ovat parempia ympäristölle, arvoketjulle ja asiakkaillemme. Ne ovat tietoisia ja vastuullisia valintoja paremman huomisen puolesta. Lue lisää kestävästä kehityksestä ja tavastamme toimia täältä.