Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Club Hemtex -jäsenehdot

Club Hemtex -asiakasklubin jäsenehdot, Suomi

(Viimeksi päivitetty 25.8.2021)

 

Club Hemtex on asiakasklubi kaikille kodinsisustuksesta pitäville. Jäsenenä saat parhaat vinkit, inspiraatiota ja erinomaisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Saatamme joskus kutsua sinut klubiviikoille, VIP-tapahtumiin ja ennakkoesittelyihin. Sähköpostiviestinnän hyväksyminen on edellytys jäseneksi liittymiselle ja jäsenetujen ja tarjousten hyödyntämiselle, sillä viestintä jäsenten kanssa on Club Hemtexin tarkoitus. 

Nämä jäsenehdot ovat voimassa sinun yksityishenkilönä ja Hemtex AB:n (yritystunnus 556132-7056, Druveforsvägen 8, Box 495, 501 13 Borås) välillä. Rekisteröitymällä Club Hemtex
-jäseneksi hyväksyt nämä jäsenehdot.

Näitä jäsenehtoja voidaan päivittää. Löydät uusimmat jäsenehdot täältä. Jos jäsenehtoihin tehdään merkittäviä muutoksia, lähetämme päivitetyt ehdot rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi. Jos et hyväksy muutoksia, sinulla on aina oikeus lopettaa Club Hemtex
-jäsenyytesi.

Jäsenyys

Club Hemtex -jäsenyys edellyttää, että olet täyttänyt 16 vuotta, sinulla on mobiilinumero, sähköposti ja olet kirjoilla Suomessa. Club Hemtex -jäsenyyttä voivat hakea vain yksityishenkilöt, ja jäsenyys koskee ainoastaan henkilön omaan kotitalouteen liittyviä ostoksia. Club Hemtex -jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle.

 

Jäsenmaksu

Club Hemtex -jäsenyys on maksuton.

Jäsenetusi


Ainutlaatuiset tarjoukset

Haluamme, että saat jäsenenä itsellesi sopivia tarjouksia Hemtexiltä ja Hemtexin valikoiduilta yhteistyökumppaneilta sellaisista tuotteista ja palveluista, joista uskomme sinun pitävän niin verkossa kuin myymälöissämme. Tarjouksia voidaan esittää sekä omissa että kolmansien osapuolten kanavissa, esimerkiksi sosiaalisen median alustoilla ja muissa vastaavissa ympäristöissä. Henkilökohtaisten tarjousten antamiseksi meidän on käsiteltävä henkilötietojasi: nimi, yhteystiedot (sähköposti, jäsennumero ja matkapuhelinnumero), jäsentiedot, ostohistoria, verkkotunnus, laitetiedot ja käyttötiedot verkkosivustossamme (tai jos olet reagoinut Hemtex-ilmoituksiin sosiaalisessa mediassa). Näiden tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme parantaa sinulle jäsenenä kohdentamiamme tarjouksia ja antaa sinulle räätälöityjä tarjouksia.

Tämän velvoitteen täyttämiseksi Hemtex analysoi sinusta kerättävät tiedot eri tavoin ja luokittelee sinut eri asiakasryhmiin. Se tarkoittaa, että voimme sinulle lähettää erilaisia tarjouksia ja viestejä sen mukaan, mihin asiakasryhmiin kuulut viestinnässämme.


Personointi verkkosivustossamme

Hemtex pyrkii aina tarjoamaan jäsenilleen henkilökohtaisen kokemuksen, myös verkkosivustossa vierailun yhteydessä. Voidaksemme tarjota sinulle henkilökohtaisen kokemuksen käsittelemme henkilötietojasi, kuten tunnisteita, laitetietoja ja käyttötapoja. Analysoimme nämä tiedot ymmärtääksemme paremmin, mitä tietoja ja toimintoja haluat käyttää Verkkosivustossamme vieraillessasi. Näin voimme mukauttaa käyttökokemustasi ja varmistaa, että saat aina meiltä olennaista tietoa ja viestintää. Esimerkkejä räätälöidyistä toiminnoista ja viestinnästä ovat tuotesuositukset, vinkit, inspiraatio ja ideat sekä hakutulokset. 

 

Vinkit, inspiraatio ja ideat

Saat parhaat vinkit ja inspiraation lähteet kotiisi sähköpostiviesteistämme ja Hemtex.fi-verkkosivustostamme. Jäsenenä saat myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeemme tilaajana saat kotiisi inspiraatiota ja ideoita sekä tarjouksia, joista et halua jäädä paitsi. Tämän tarjoamiseksi meidän on käsiteltävä henkilötietoja, kuten nimiä, sähköpostiosoitteita, ostohistoriaa ja käyttötapoja. Tarvitsemme tietojasi viestiäksemme kanssasi, ilmoittaaksemme sinulle erikoistarjouksistasi ja seurataksemme uutiskirjeemme toimivuutta sen varmistamiseksi, että tiedot ovat merkityksellisiä. Lue lisää henkilökohtaisista tarjouksista Ainutlaatuiset tarjoukset -kohdasta.


Omat jäsensivut osoitteessa hemtex.fi

Jäsenenä saat henkilökohtaisen käyttäjätilin osoitteessa hemtex.fi.

Omilla sivuillasi voit esimerkiksi:
• tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin
• tarkastella ostohistoriaasi.

Jotta voimme myöntää sinulle käyttäjätilin ja tarjota käyttäjätiliin kuuluvia etuja, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.

Viestintämme

Jotta voisit hyödyntää etusi ja saada tietoa jäsenyydestäsi ja jännittävistä tapahtumistamme, saat meiltä viestejä eri kanavissa, esim. sähköpostitse, tekstiviestitse, postitse sekä sosiaalisen median, sovellusten ja muiden vastaavien kanavien kautta.

Jäsenyyden irtisanominen

Club Hemtex -jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi tai siihen asti, kunnes sinä irtisanot sen tai Hemtex lakkauttaa jäsenyytesi. Voit milloin vain irtisanoa jäsenyytesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystietomme ovat alla kohdassa Yhteystiedot.

Jos tapahtumia ei ole rekisteröity 3 vuoden aikana, jäsenyys lakkautetaan automaattisesti. Hemtex pidättää oikeuden lakkauttaa jäsenyys välittömästi väärinkäytöstapauksissa.

Vastuun rajoitus

Hemtex ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat teknisistä virheistä, heikentyneistä toiminnoista, lakimääräyksistä, viranomaistoimista, sotatoimista, lakoista, saarroista, boikoteista, työsuluista, mellakoista tai vastaavista olosuhteista, jotka voivat vaikuttaa Club Hemtex -jäsenyyteesi. Lakkoja, saartoja, boikotteja ja työsulkuja koskevat varaukset pätevät myös silloin, kun Hemtex ryhtyy niihin itse tai on kyseisten konfliktitoimenpiteiden kohteena. Hemtex ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita saattaa syntyä Hemtexin noudattaessa normaalia varovaisuutta. Tämä ei koske vastuuta, jota ei voida sulkea pois pakottavan lainsäädännön mukaisesti.

 

Henkilötietojen siirtäminen

Henkilötietojen käsittelytapamme

Voidaksemme täyttää näiden jäsenehtojen mukaiset velvollisuutemme meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Henkilötietojesi käsittelytapa käy ilmi näistä jäsenehdoista, mutta voit lukea lisää henkilötietojen käsittelytavoista tietosuojakäytännöstämme.

Tietosuojakäytännöstä voit lukea lisää muun muassa henkilötietojesi käyttötarkoituksista, käsittelyn oikeudellisesta perustasta, tietojesi tarkasteluun oikeutetuista yrityksistä, tietojesi säilytysajoista sekä tietosuojaan liittyvistä oikeuksistasi.


Oikeutesi

Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos se on välttämätöntä velvoitteidemme täyttämiseksi jäseniämme kohtaan. Haluamme muistuttaa, että voit milloin vain kieltää suoramarkkinoinnin tai irtisanoa Club Hemtex -jäsenyytesi. Sinulla on mahdollisuus tehdä valintoja suostumuksen hallinnassa (evästeiden valinta) sen osalta, miten käsittelemme toimintaasi liittyviä henkilötietoja.

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, poistamme jäsenyyteesi liittyvät henkilötiedot. Vaikka irtisanoisit Club Hemtex -jäsenyytesi, voimme jatkaa tiettyjen henkilötietojesi käsittelyä, jos laki niin edellyttää (esimerkiksi kirjanpitolain mukaiset tapahtumatiedot) tai kun meillä on siihen pakottava oikeutettu syy (esimerkiksi jos käsittelemme anonyymiä tietoja liiketoiminnan kehittämistarkoituksessa).

Jos vaadit henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, et saa tarjouksia siltä ajalta, jolloin käsittelyä on rajoitettu.

Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelytavoista, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme: dataskyddsombud@hemtex.se

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä Hemtexin asiakaspalveluun kaikissa jäsenyyttäsi koskevissa asioissa tai kysymyksissä: Sähköposti: asiakaspalvelu@hemtex.fi
Puhelinnumero: 0207 989 400