PalautusohjeetEtkö ole täysin tyytyväinen ostokseesi?
Ei hätää! Sinulla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit helposti palauttaa ostoksesi, mikäli et ole täysin tyytyväinen. Voit palauttaa ostamasi tuotteet joko lähimpään Hemtex-myymälääsi tai postitse Hemtex-verkkokauppaan.

Myymäläpalautus:
- Ota mukaan tuotteet ja niiden alkuperäispakkaukset myymälään, lähetyksen mukana saamasi verkkokaupan alkuperäinen kuitti sekä palautuslomake, joka löytyy täältä.

Palautuksen postittaminen:
- Jos palautat tuotteen verkkokauppaan, ole yhteydessä Hemtexin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@hemtex.fi, niin lähetämme sähköpostitse tai postitse palautuspaketin päälle tulostettavan osoitelapun. - Täytä myös palautuslomake, joka löytyy täältä ja lisää se palautettavaan pakettiin. Säilytä myös kuitti lähetyksestä.


Rahojen palautus:
Kun palautuksesi palautuu varastollemme ja olemme kirjanneet sen järjestelmäämme, palauttaa maksunvälittäjämme Klarna sinulle rahat, mikäli olit jo tilauksesi maksanut. Huomioithan, että kaikki pankit eivät hyväksy automaattista rahanpalautusta. Tuossa tapauksessa Klarna lähettää sinulle erillisen lomakkeen rahanpalautusta varten. Verkkokauppaostosten rahaliikenne tapahtuu vain ostajan ja Klarnan välillä. Otathan huomioon, että emme pysty yksityisyydensuojasyistä asioimaan puolestasi Klarnan kanssa.

Jos vastaanotat vääriä tai kuljetuksessa vaurioituneita tuotteita, pyydämme teitä samalla ilmoittamaan tämän asiakaspalveluun. Toimi samoin, jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen.

Kiitos, että asioit Hemtexillä! Olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi.