Luo kesäinen juhannuskattaus!

Kedolta kerätyt luonnonkukat kuuluvat juhannukseen. Unelmakattaus syntyy, kun asettelet kauniiseen maljakkoon kedolta kerättyjä luonnonkukkia. Kata pöytään myös kaunis tarjotin sekä kesäinen pintakäsitelty pöytäliina kukkakuosilla. Täältä löydät suosikkimme juhannuskattaukseen.

1. Kesäiset tarjottimet
Kesäinen tarjotin on oiva ratkaisu, mikäli vietätte juhannusta puutarhassa. Astiat on helppo kantaa ulos kauniilla tarjottimella ja sateen yllättäessä juhlapöydän saa myös nopeasti tyhjennettyä. Valitse rohkeasti kesäinen ja kukallinen tarjotin, joka on myös tyylikäs ja näyttävä yksityiskohta.

2. Juhannuskoriste
Muista pienet, mutta ratkaisevat yksityiskohdat kattauksessa. Esimerkiksi juhannussalko messinkijalalla on tyylikäs lisä kattaukseen!

3. Kauniit maljakot
Kedon kauneimmat kukat soveltuvat yhtä hyvin seppeleiksi kuin juhannuspöytään. Vinkki! Kata pöytä erikokoisilla maljakoilla ja anna kukkien tuoksun leijailla puutarhaan!

4. Pintakäsitellyt pöytäliinat
Kata juhannuspöytä pintakäsitellyllä pöytäliinalla ja vältyt likapyykiltä juhlien jälkeen. Pintakäsitelty pöytäliina on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla rätillä. Pintakäsiteltyjä pöytäliinoja löytyy kesän kauniissa sävyissä, kukkakuosilla ja erikokoisena. Nautitaan huolettomasta juhannuksesta!

5. Särkymättömät lasit
Kata juhannuspöytään särkymättömät lasit, jotka kestävät juhlasta toiseen. Lasit soveltuvat niin limonadille, kuplajuomalle kuin myös kesäiselle virvoitusjuomalle.