Kesäjuhlat ulkona!

Meiltä löydät kaiken tarvittavan lasten kesäjuhlia varten. Värikkäitä (ja kestäviä!) muovimukeja, pintakäsiteltyjä pöytäliinoja ja hauskoja ulkopelejä. Kutsu kaikki innokkaat lapset kesäjuhliin. Tässä viisi vinkkiä, miten järjestät unohtumattomat kesäjuhlat!

1. Kauniit kattaustarvikkeet pastellin sävyissä
Nämä kauniit Ricen muovilautaset ja ruokailuvälineet ovat valmistettu BPA-vapaasta melamiinimuovista ja kestävät hyvin kulutusta sekä tiskikonepesua.

2. Juhlava valoketju
Luo juhlatunnelmaa upealla valoketjulla. Valoketjun lämmin valkoinen loiste takaa täydellisen tunnelman puutarhassa kesäiltoina. Toimii AA-paristoilla, valoketjussa myös ajastustoiminto.

3. Värikkäitä muovimukeja
Kata pöytä juhlia varten värikkäillä ja kestävillä muovimukeilla. Täydellisiä limpparille, kesäiselle mehulle tai kotona tehdylle raparperimehulle.

4. Pintakäsitellyt pöytäliinat
Pintakäsitellyt pöytäliinat kestävät hyvin roiskeita ja tahroja. Valikoimastamme löydät kesäiset kuosit, yksiväriset vaihtoehdot ja useat eri koot. Täydellinen lasten juhlissa.

5. Kuvioitu muovimatto
Tämä kuvioitu muovimatto saa hymyn huulille. Saatavilla erilaisissa väreissä, eri koossa ja sopii mainiosti sekä sisätiloihin että ulkotiloihin. Täydellinen juhlissa, parvekkeella tai terassilla.