Terassin sisustaminen

Saat kesäisen terassin tunnelmallisilla lyhdyillä, pehmeillä istuintyynyillä, matoilla, huovilla ja punotuilla koreilla. Täältä löydät viisi vinkkiä, miten saat kesäisen terassin!

1. Tunnelmallisia valolyhtyjä
Nauti pimeistä kesäilloista lyhtyjen tunnelmallisessa valossa. Kokeile kattaa pöytää erilaisten lasi-, messinki- ja posliinilyhtyjen kanssa. Mitä enemmän, sen parempi. Isot lyhdyt ovat kauniita sijoittaa eri korkeudelle, asettele lattialle tai ripusta katosta. Sisälle näkyvä valo, tekee tunnelman entistä viihtyisämmän. Valitse pöytäkynttilöitä tai LED-kynttilöitä ajastimella.

2. Hienoja koristetyynyjä ja muhkeita huopia
Tekstiileillä saat tunnelmaa ulkotiloihin. Hienoja koristetyynyjä, pehmeitä istuintyynyjä ja lämpimiä vilttejä (täydellisiä, kun illat viilenevät). Heitä lattialle pari isoa tyynyä ja leikittele rohkeasti kuvioilla ja materiaaleilla. Ostaessasi jotain terassille, muista myös valita materiaaleja, jotka voit myöhemmin hyödyntää sisällä.

3. Mattoja ulkotilaan
Viimeistele terassi lisäämällä sisustukseen upea matto. Valitse tyylisi mukaan tyylikkään yksivärinen tai siistin kuvioitu matto kauniissa väreissä. Kestäviä muovimattoja ja trendikkäitä juuttimattoja. Sijoita ruokapöydän tai sohvaryhmän alle. Täytä koko lattia erilaisilla matoilla tai asettele matot limittäin. Leikittele muodoilla ja materiaaleilla. Vain mielikuvitus on rajana!

4. Pintakäsitellyt pöytäliinat
Jäätelö ja grilliruoka kuuluvat kesään. Kuten tahrat. Kesäisin on kätevää käyttää pintakäsitelty pöytäliina, joka on helppo puhdistaa. Valinnanvaraa löytyy, kesäisiä värejä ja kuoseja eri kokoisina ja malleina. Nauti vaivattomasta kesästä!

5. Punotut korit
Punotut korit ovat oiva säilytystapa esimerkiksi huoville tai leluille. Saat myös upean ilmeen laittamalla kasvit ruukkuineen koreihin. Hetkessä sinulla on vehreä ja viimeistelty terassi.