Tietoa pyyhkeistä

Pyyhkeidemme sisäänostovastaava Ann-Sofi Gustavsson vastaa froteepyyhkeitä koskeviin kysymyksiin ja kertoo, miten eri pyyhelaatumme eroavat toisistaan.1. Kerro vähän eri froteelaaduista.

Hemtex Kylpyhuone-valikoimassa on pyyhkeitä, joiden laatu poikkeaa toisistaan ja niistä valitsemiseen vaikuttaa oma mieltymys ja käyttötarkoitus. Tarjoamme kaikkea nopeasti kuivuvista Spa-pyyhkeistä ylellisen pehmeisiin Hotel Selection-tuotteisiin!

Tavallisin laatumme on silmukkafroteeta, kuten esim. Living-pyyhkeissämme. Frotee voi olla myös leikattua ja silloin sitä kutsutaan velouriksi ja sen pinta muistuttaa hieman samettia. Velouria käytetään usein rantapyyhkeissä pehmeän pinnan vuoksi.

2. Mitä eroa Hemtexin eri froteepyyhkeillä on?

Hemtexin pyyhevalikoimaan kuuluu useita erilaatuisia ja -hintaisia pyyhkeitä. Edullisen Living-sarjamme pyyhkeet on valmistettu kammatusta puuvillasta ja niiden imukyky on korkea. Living frotee on BCI-merkittyä, mikä tarkoittaa, että tuote tukee puuvillan vastuullisesti tuotettua puuvillaa.

Hotel Selection on ylellisin froteelaatumme. Se on valmistettu kiertämättömästä ja kammatusta puuvillalangasta, joka on erityisen pehmeää ja pöyhkeää.

Joka sesongilla Hemtex tarjoaa myös uuden malliston kuvioituja pyyhkeitä omaa designiamme. Nämä pyyhkeet ovat jakardikudottuja tai niissä on painettuja kuvioita. Niitä on mukava yhdistellä yksivärisiin pyyhkeisiin!

3. Milloin on aika ostaa uusia pyyhkeitä?

Aina! Uudet pyyhkeet uudistavat koko kylpyhuoneen! Halpa tapa remontoida!

4. Tulisiko pyyhkeet kuivata kuivausrummussa?

Ehdottomasti! Kuivausrumpu saa pyyhkeet pehmeiksi ja muhkeiksi.
Lue hoito-ohjeet froteelle »

5. Anna jokin helppo pyyheniksi!

Tee pikkupyyhkeistä rullia ja laita ne koriin pesualtaan vierelle. Näin voit tarjota jokaiselle vieraalle oman pyyhkeen. He varmasti arvostavat tällaista ylellisyyttä!

6. Tahdotko mainita erityisesti jonkin pyyhemallistomme?

Kyllä, Living-pyyhkeemme on yksi suosituimmista pyyhemallistoistamme ja asiakkaamme pitävät siitä pehmeän laadun, hienojen värien ja kiillon vuoksi. Olemme nyt päivittäneet Living-pyyhkeitämme vielä paremmiksi, myös hinnaltaan.

Living on valmistettu kammatusta puuvillasta, sen imukyky on korkea ja nyt se on valmistettu BCI-puuvillasta. BCI, Better Cotton Initiative, on hanke, joka kehittää ja parantaa puuvillan viljelyä kouluttamalla viljelijöitä käyttämään vähemmän vettä ja kemikaaleja viljelyssä. Tämä parantaa myös viljelijöiden sosioekonomista asemaa.