Keskilämpimät peitot

Jos sinulle tulee yöllä toisinaan liian kuuma ja välillä taas palelet, sinulle sopii keskilämmin peitto.

Olemme valinneet joitakin sekä untuva- että kuitupeittoja, joiden grammapaino ja täytteen paksuus sijaitsevat viileän ja lämpimän välillä.


Keskilämpimät untuvapeitot

Yhteistä keskilämpimille untuvapeitoillemme on sama lämpöaste. Erottavana tekijänä voi olla peiton ilmavuus, jonka ratkaisee peiton kantavuus ja mitä untuvaa täytteessä on. Disa-peitossamme on ankanuntuvaa kun taas pöyhein keskilämmin untuvapeittomme Wilma, sisältää hanhenuntuvaa. Toinen erottava tekijä voi olla päälliskankaan lankatiheys. Nämä seikat vaikuttavat myös hintaeroihin.


Keskilämpimät kuitupeitot

Keskilämpimien kuitupeittojemme erottavana tekijänä on mitä synteettistä kuitua peitto sisältää. Spiraaliksi kierretty ontelokuitu, kuten Frida-peitossa, on enemmän untuvan kaltaista kuin polyesteri. Päälliskangas vaihtelee myös jonkin verran kuitupeitoissamme ja eri ominaisuudet vaikuttavat peittojen hintaluokkaan.


Keskilämpimät silkkipeitot

Valikoimissamme on myös keskilämmin silkkipeitto tuotemerkiltä DreamSilk, jota on myynnissä vain verkkokaupassa. Silkkipeitto on hyvä vaihtoehto allergikolle. Täytteen määrä määrittelee peiton lämpöominaisuudet.

Untuva ja höyhen

Nokoset pehmeän untuvapeiton alla – sitä tunnetta on vaikea voittaa! Sanotaan, että untuva hengittää: se tarkoittaa, että untuvapeitto päästää lävitseen iholta haihtuvan kosteuden. Se myös siirtää tehokkaasti pois ylimääräistä lämpöä, mutta säilyttää kuitenkin juuri sopivan lämpötilan kehoa lähinnä olevassa ilmakerroksessa.

Kuitu

Kuiduilla täytetty peitto on sekä miellyttävä nukkua että helppohoitoinen. Kuitumateriaali on kevyttä ja ilmavaa ja se säilyttää elastisuutensa ja muotonsa pitkään. Se kestää pesemistä usein ja kuivuu nopeasti.

Silkki

Silkkipeitot valmistetaan mulperisilkistä, joka on puhdas luonnonmateriaali ja täysin kemikaaliton. Silkkiharsokerrokset tekevät peitosta kuivan ja ilmavan, joten punkit eivät viihdy siinä - siksi se sopii niin hyvin allergikoille.

Keskilämpimät peittomme