Lämmin peitto

Jos palelet helposti yöllä, tarvitset lämpimän ja paksun peiton.

Jos pidät enemmän untuvasta, hyvä valinta on muhkea peitto, jonka täytteenä on paljon untuvaa ja vain vähän höyhentä. Vielä lämpöisempi vaihtoehto on peitto, jossa täyte on sen sisällä väliseinillä erotetuissa lokeroissa. Lokeroitu täyte auttaa pitämään lämpöä vielä tehokkaammin ja tekee peitosta hyvin muhkean. Jos taas haluat lämpimän kuitupeiton, valitse peitto, jossa on paljon täytettä (eli suuri grammapaino).Lämpimät untuvapeitot

Lämpimät untuvapeitot ovat paksuja ja ilmavia. Täytteen painon tulisi olla noin 800 grammaa täytteestä riippumatta. Täytteellä on kuitenkin suuri merkitys. Paljon untuvaa suhteessa höyheniin sisältävä peitto on lämpimämpi, esimerkiksi Disa lämmin, jossa on 90% ankanuntuvaa ja 10% ankanhöyheniä. Jos tahdot oikein lämpimän peiton, valitset sellaisen, joka sisältää erityisen hienoa hanhenuntuvaa, joka tekee siitä erityisen ilmavan, kuten Wilma lämmin. Kaikissa lämpimissä untuvapeitoissamme täyte on väliseinillä erotelluissa lokeroissa. Lokeroitu täyte auttaa pitämään lämpöä vielä tehokkaammin ja tekee peitosta hyvin muhkean.


Lämpimät kuitupeitot

Kuitupeitot ovat ilmavia ja helppohoitoisia. Lämpimien kuitupeittojemme grammapino on 1200, mutta se saattaa hieman vaihdella täytteen laadusta riippuen. Ontelokuitu, jota on lämpimässä Frida-peitossa, muistuttaa tuntumaltaan untuvaa. Päälliskangas vaihtelee eri kuitupeittojen välillä ja nämä pienet erot tekevät sen, että peitot jakautuvat eri hintaluokkiin.


Lämpimät silkkipeitot

Silkkipeitot sopivat erinomaisesti allergikoille, koska niissä on luontaisesti pölypunkkeja hylkiviä ominaisuuksia. DreamSilk-tuotemerkillä on lämmin silkkipeitto, joka on ostettavissa verkkokaupassamme.Lue lisää eri materiaaleista

Untuva ja höyhen

Nokoset pehmeän untuvapeiton alla – sitä tunnetta on vaikea voittaa! Sanotaan, että untuva hengittää: se tarkoittaa, että untuvapeitto päästää lävitseen iholta haihtuvan kosteuden. Se myös siirtää tehokkaasti pois ylimääräistä lämpöä, mutta säilyttää kuitenkin juuri sopivan lämpötilan kehoa lähinnä olevassa ilmakerroksessa.

Kuitu

Kuiduilla täytetty peitto on sekä miellyttävä nukkua että helppohoitoinen. Kuitumateriaali on kevyttä ja ilmavaa ja se säilyttää elastisuutensa ja muotonsa pitkään. Se kestää pesemistä usein ja kuivuu nopeasti.

Silkki

Silkkipeitot valmistetaan mulperisilkistä, joka on puhdas luonnonmateriaali ja täysin kemikaaliton. Silkkiharsokerrokset tekevät peitosta kuivan ja ilmavan, joten punkit eivät viihdy siinä - siksi se sopii niin hyvin allergikoille.

Lämpimät peittomme