Kesän bucket list

Kesä 2020 tulee jäämään mieleen. Tänä kesänä kotoillaan, mökkeillään ja otetaan rennosti. Onhan suomalainen kesä erikoinen monella tapaa. Suussa sulavat mansikat, savusaunan tuoksu, peilityyni järvi ja lintujen laulu aamun sarastaessa saavan mielen lepäämään. Löydä oma paikkasi auringossa ja tee tästä kesästä ikimuistoinen. Alle olemme koonneet vinkkejä leppoisaan kesäilyyn.


Heittäydy riippumattoon tai istahda aurinkoon ja uppoudu kirjojen lumoavaan maailmaan. Nyt on aikaa lukea tai kuunnella se kirja, josta olet pitkään haaveillut! Tee olosi mukavaksi tyynyillä ja kääriydy vilttiin, kun ilta pimenee.


Suunnittele ihana piknik yhdessä hyvän ystävän kanssa ja vietä päivä herkutellen ja hyvästä seurasta nauttien. Löydä sopiva paikka pyöräillen tai nauti piknikistä kätevästi omalla pihalla. Piknikillä tarvitset piknikpeiton, muoviastioita ja tietysti korin, johon pakata tavarat mukaan. Herkut maistuvat vielä paremmalta ulkona ystävän seurassa!


Toteuta ihana kesäyön unelma – vietä yö ulkona sinisen taivaan alla nauttien raikkaasta ulkoilmasta. Petaa viihtyisä makuunurkkaus parvekkeelle, terassille tai pihalle kauniilla pussilakanoilla. Luo tunnelmaa iltaan lyhdyillä ja nauti lämpimistä kesäöistä!


Luo kotiin ihana kylpylä ja hoida itsesi päästä varpaisiin. Kietoudu pehmeään keveään vohvelikylpytakkiin, sytytä tuoksukynttilöitä ja nauti ansaitusta jalkakylvystä. Hyväntuoksuisella hierontasaippualla kuorit helposti ihon hellävaraisesti. Rauhoittava taustamusiikki viimeistelee tunnelman.


Hyppää pyörän selkään ja tee luontoretki. Polkaise rannalle ja pulahda vilvoittavaan veteen tai tutustu kotikulmiesi luontoon uudella tavalla. Saatat yllättyä mitä aivan läheltä löytyy! Retkikassiin mahtuu kaikki mitä tarvitset kesäiseen retkeilyyn.


Herätä luovuutesi eloon ja luo jotain uutta. Kirjoita runo, maalaa ympärilläsi näkyvä vesivärein paperille tai kirjoita oma Bucket list syksylle. Luo oma inspiraationurkkaus kotiisi pehmeillä istuintyynyillä, tunnelmallisilla lyhdyillä ja päästä luovuutesi kukkimaan!

Vietä ihana kesä, luo uusia ihana muistoja ja pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi!