Parvekkeen sisustaminen

Luo viihtyisä parveke matoilla, tunnelmallisilla valoketjuilla ja lyhdyillä, pehmeillä istuintyynyillä, huovilla ja punotuilla koreilla. Nyt on aika nauttia aamiaishetkistä, rentoutua ja viettää iltaa parvekkeella. Täältä löydät viisi helppoa keinoa sisustaa parvekkeesi!

1. Pehmeitä istuintyynyjä
Luo täydellinen tunnelma pehmeillä istuintyynyillä. Istuintyynyt ovat hienoja tuolin päällä tai levitettynä parvekkeella luomassa rentoa ilmapiiriä. Yhdistele rohkeasti erilaisia kuvioita ja materiaaleja!

2. Tunnelmallisia valoketjuja
Nauti pimeistä kesäilloista lyhtyjen ja valoketjujen tunnelmallisessa valossa. Sijoita lyhdyt eri korkeudelle, asettele lattialle tai ripusta katosta. Sisälle näkyvä valo, tekee tunnelman entistä viihtyisämmän. Kiedo valoketju parvekkeen kaiteen ympärille ja tee loppusilaus kynttilöillä. Vinkki! Valitse LED-valoja ajastimella.

3. Mattoja ulkotilaan
Viimeistele parveke lisäämällä sisustukseen upea matto. Valitse tyylisi mukaan tyylikkään yksivärisen tai siistin kuvioidun maton kauniissa väreissä. Kestäviä muovimattoja ja trendikkäitä juuttimattoja. Täytä koko lattia erilaisilla matoilla tai asettele matot limittäin. Leikittele muodoilla ja materiaaleilla. Vain mielikuvitus on rajana!

4. Punotut korit
Punotut korit ovat oiva säilytystapa esimerkiksi huoville tai leluille. Saat myös upean ilmeen parvekkeelle laittamalla kasvit ruukkuineen koreihin. Hetkessä sinulla on vehreä ja viimeistelty parveke.

5. Lämmittele huovalla
Pysy lämpimänä ihanan huovan avulla auringon laskeuduttua. Huovat ovat tunnelmallinen yksityiskohta parvekkeella ja ovat kätevästi lähellä, kun illat viilenevät. Valitse mielesi mukaan lämmin fleeceä, ohuempi puuvilla tai luonnollinen villa ja nauti kesästä vielä alkusyksyllä.