Näin luot onnistuneet puutarhajuhlat!

Tunnelmalliset puutarhajuhlat luonnon helmassa. Unohtumattomat puutarhajuhlat järjestyvät helposti hauskoilla ulkopeleillä, kesäisillä serveteillä ja lämpöisillä huovilla. Lue lisää vinkeistämme!

1. Kauneimmat servetit
Näyttävä kesäkattaus syntyy helposti kauniilla serveteillä, valikoimastamme löydät niin kuviolliset paperiservetit, kuten myös ylelliset kangasservetit. Meiltä löytyy myös valmiiksi taiteltuja servettejä sinulle, joka haluat ottaa oikein rennosti, mutta haluat silti näyttävän kesäkattauksen.

2. Tunnelmallinen valaistus
Luo tunnelmalliset puutarhajuhlat kauniilla lyhdyillä ja näyttävillä valoketjuilla. Pienet lyhdyt sopivat hyvin kattaukseen, kun taas suuremmat lyhdyt sopivat hyvin lattialle tai katosta roikkumaan. Ripusta valoketju puun oksalle tai kieritä kaiteen ympäri. Valikoimastamme löydät myös kätevät pöytäkynttilät LED-valaistuksella.

3. Kestävät juomalasit
Tarjoile kesäinen virvoitusjuoma tai nauti lasillinen kuplivaa Sagaformin kestävistä laseista.

Tuotteet kestävät hyvin kulutusta sekä konepesun. Sopivat täydellisesti puutarhajuhliin.

4. Mukavat ulkopelit
Hauskat ulkopelit tuovat mukavasti tekemistä puutarhajuhliin. Kisailkaa leikkisästi perinteisellä Ring Toss -renkaanheittopelillä tai tehkää kesän ennätykset Spinn Ladder -heittopelissä. Haasta kaikki vieraat kisaan ja paras kaikista voittakoon!

5. Lämpöä kesäiltoihin huovilla
Takuuvarma vinkki onnistuneisiin puutarhajuhliin on lämmittävät huovat. Ripusta huovat huolettomasti tuolin selkänojalle, josta ne on helppo napata käyttöön tarvittaessa. Yhdistele lämpöisiä fleecehuopia, ohkaisia puuvillahuopia sekä luonnonmateriaaleista valmistettuja villahuopia.