Sisustustrendit

Esittelemme uusia trendejä aina sesongin vaihtuessa. Ole hyvä ja inspiroidu!

Nature Life

Kevät 2018

Unelma vehreästä luonnosta, graafisista kuvioista sekä afrikkalaisista vaikutteista.

Lue lisää trendistä täällä »

Calm Life

Kevät 2018

Aasialaisittain pelkistettyä. Utuisia pastellivärejä, sumuisia grafiitinharmaan vivahteita ja ruosteenpunaisia yksityiskohtia.

Lue lisää trendistä täältä »

Country Life

Kevät 2018

Tyylikkäästi pelkistetyt, sumuiset harmaan ja kylmät vihreän sävyt ovat trendin keskiössä. Mielellään metallisilla vivahteilla. Yksityiskohdat ovat vanhanaikaisia ja kuosit ovat peräisin kasvillisuudesta.

Lue lisää trendistä täältä »

Nowstalgic Life

Syksy 2017

Trendi rakentuu harmaan eri nyansseille. Inspiraatio on peräisin 1900-luvun kaupungistumisesta ja sitä seuranneesta uudenlaisesta taiteesta, designista ja arkkitehtuurista. Ilmaisu on moderni ja pelkistettyä.

Lue lisää trendistä täältä »

Lavish Life

Syksy 2017

Tässä ajassa, jolloin meidän odotetaan olevan jatkuvasti saatavilla ja läsnä, on olemassa myös kasvava kaipuu johonkin suurempaan ja syvempään, joka pohjautuu klassiseen taiteeseen ja kulttuuriin. Barokki ja rokokoo ovat tärkeitä vaikuttajia.

Lue trendistä lisää täältä »

Heritage Life

Kun kesä hiipuu, palautamme elämäämme taas rustiikkisia vaikutteita. Ei tarvitse asua pienessä mökissä maaseudulla kiinnostuakseen juurilleen palaamisesta, saadakseen vaikutteita itse viljelemisestä tai ajatellakseen ekologisesti.

Lue trendistä täältä

Midsummer Life

Niin paljon kuin rakastammekin inspiroitua matkoista ja vaikutteista maailman eri kolkilta, ilahdumme myös pohjoismaisista traditioistamme.

Lue trendistä täältä

Holiday life

Arkipäivän vilskeestä ja vaatimuksista rentoutuminen ja palautuminen synnyttää suuren tarpeen vaihtaa maisemaa. Matkoista tulee tärkeitä tilaisuuksia viettää arvokasta aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Lue trendistä täältä

Coast life

Kun kevät viimein vaihtuu kesäksi, kaipaamme vesistöjen äärelle. Hakeudumme vapauteen, joka vallitsee rannoilla, joissa maaston niukka kasvillisuus ja karut kalliot kohtaavat täydellisen horisontin.

Lue trendistä täältä

Harmony life

Stressaava ja kaoottinen arki synnyttää kaipuun rauhasta ja harmoniasta ja tarpeen sulkea kaikki ylimääräinen ulkopuolelle.

Lue trendistä täältä

Hacienda life

Kevät lähestyy ja meillä on suuri tarve hiljentää vauhtia ja luoda itsellemme rauhallisempi elämäntyyli. Inspiroidumme alkukantaisista kulttuureista eri puolilta maailmaa.

Lue trendistä täältä

Kuviovoimaa

Tänä keväänä haluamme viedä sinut matkalle kuvioiden maailmaan. Siirrymme rauhoittavasta, mutta säkenöivästä vihreydestä voimakkaaseen ja eläväiseen eteläamerikkalaistunnelmaan. Tervetuloa kuvioiden iloiseen juhlaan!

Lue trendistä täältä

Syksy 2016

Yksinkertaista ja maanläheistä. Skandinaavista ja etnistä. Ylellistä ja rajoja rikkovaa dekadenssia. Näin voi tiivistää syksyn kolme suurta trendiä. Lue niistä lisää alla ja inspiroidu. Tervetuloa Hemtexin syksyyn!

Lue trendistä täältä

Kesä 2016

Kesällä 2016 trendit seuraavat toinen toistaan. Aloitamme luonnollisilla väreillä ja kukkakuoseilla, rakastumme myöhemmin voimakkaisiin trooppisiin väreihin ja päätämme kesän merihenkisillä elementeillä.

Lue trendistä täältä