Sisustustrendit

Esittelemme uusia trendejä aina sesongin vaihtuessa. Ole hyvä ja inspiroidu!

Blue Life

Kevät 2018

Sinisen sävyt kohtaavat taivaan ja meren väreissä. Raidat sopivat tähän trendiin paremmin kuin hyvin. Klassiseen merihenkisyyteen yhdistyy rento leikkisyys.

Lue lisää trendistä täällä »

Nature Life

Kevät 2018

Unelma vehreästä luonnosta, graafisista kuvioista sekä afrikkalaisista vaikutteista.

Lue lisää trendistä täällä »

Calm Life

Kevät 2018

Aasialaisittain pelkistettyä. Utuisia pastellivärejä, sumuisia grafiitinharmaan vivahteita ja ruosteenpunaisia yksityiskohtia.

Lue lisää trendistä täältä »

Country Life

Kevät 2018

Tyylikkäästi pelkistetyt, sumuiset harmaan ja kylmät vihreän sävyt ovat trendin keskiössä. Mielellään metallisilla vivahteilla. Yksityiskohdat ovat vanhanaikaisia ja kuosit ovat peräisin kasvillisuudesta.

Lue lisää trendistä täältä »

Nowstalgic Life

Syksy 2017

Trendi rakentuu harmaan eri nyansseille. Inspiraatio on peräisin 1900-luvun kaupungistumisesta ja sitä seuranneesta uudenlaisesta taiteesta, designista ja arkkitehtuurista. Ilmaisu on moderni ja pelkistettyä.

Lue lisää trendistä täältä »

Lavish Life

Syksy 2017

Tässä ajassa, jolloin meidän odotetaan olevan jatkuvasti saatavilla ja läsnä, on olemassa myös kasvava kaipuu johonkin suurempaan ja syvempään, joka pohjautuu klassiseen taiteeseen ja kulttuuriin. Barokki ja rokokoo ovat tärkeitä vaikuttajia.

Lue trendistä lisää täältä »

Heritage Life

Syksy 2017

Kun kesä hiipuu, palautamme elämäämme taas rustiikkisia vaikutteita. Ei tarvitse asua pienessä mökissä maaseudulla kiinnostuakseen juurilleen palaamisesta, saadakseen vaikutteita itse viljelemisestä tai ajatellakseen ekologisesti.

Lue trendistä täältä