Sisustustrendit

Esittelemme uusia trendejä aina sesongin vaihtuessa. Ole hyvä ja inspiroidu!

Heritage Life

Kun kesä hiipuu, palautamme elämäämme taas rustiikkisia vaikutteita. Ei tarvitse asua pienessä mökissä maaseudulla kiinnostuakseen juurilleen palaamisesta, saadakseen vaikutteita itse viljelemisestä tai ajatellakseen ekologisesti.

Lue trendistä täältä

Midsummer Life

Niin paljon kuin rakastammekin inspiroitua matkoista ja vaikutteista maailman eri kolkilta, ilahdumme myös pohjoismaisista traditioistamme.

Lue trendistä täältä

Holiday life

Arkipäivän vilskeestä ja vaatimuksista rentoutuminen ja palautuminen synnyttää suuren tarpeen vaihtaa maisemaa. Matkoista tulee tärkeitä tilaisuuksia viettää arvokasta aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Lue trendistä täältä

Coast life

Kun kevät viimein vaihtuu kesäksi, kaipaamme vesistöjen äärelle. Hakeudumme vapauteen, joka vallitsee rannoilla, joissa maaston niukka kasvillisuus ja karut kalliot kohtaavat täydellisen horisontin.

Lue trendistä täältä

Harmony life

Stressaava ja kaoottinen arki synnyttää kaipuun rauhasta ja harmoniasta ja tarpeen sulkea kaikki ylimääräinen ulkopuolelle.

Lue trendistä täältä

Hacienda life

Kevät lähestyy ja meillä on suuri tarve hiljentää vauhtia ja luoda itsellemme rauhallisempi elämäntyyli. Inspiroidumme alkukantaisista kulttuureista eri puolilta maailmaa.

Lue trendistä täältä

Kuviovoimaa

Tänä keväänä haluamme viedä sinut matkalle kuvioiden maailmaan. Siirrymme rauhoittavasta, mutta säkenöivästä vihreydestä voimakkaaseen ja eläväiseen eteläamerikkalaistunnelmaan. Tervetuloa kuvioiden iloiseen juhlaan!

Lue trendistä täältä

Syksy 2016

Yksinkertaista ja maanläheistä. Skandinaavista ja etnistä. Ylellistä ja rajoja rikkovaa dekadenssia. Näin voi tiivistää syksyn kolme suurta trendiä. Lue niistä lisää alla ja inspiroidu. Tervetuloa Hemtexin syksyyn!

Lue trendistä täältä

Kesä 2016

Kesällä 2016 trendit seuraavat toinen toistaan. Aloitamme luonnollisilla väreillä ja kukkakuoseilla, rakastumme myöhemmin voimakkaisiin trooppisiin väreihin ja päätämme kesän merihenkisillä elementeillä.

Lue trendistä täältä