A Vibrant Home

Sisustustrendi kevät 2019

Värikylläistä, intohimoista ja urbaania. Vaikutteet trendiin haetaan eteläisiltä leveysasteilta, sademetsien alkulähteiltä ja viidakon yksityiskohdista. Trendin tunnusmerkkejä ovat tummaksi maalatut seinät, trooppinen kuviokieli ja sametti. Intohimoa hehkuva kevät!

Vuode sijataan boheemilla otteella ja makuuhuoneen sisustukseen kuuluu olennaisesti tumma päiväpeitto ja kauniisti yhteen sointuvat samettiverhot. Vuoteisiin sijataan useita koristetyynyjä ja ylellinen hotellitunnelma luodaan petaamalla vuoteeseen percale- tai satiinipussilakanat.

Olohuoneessa tekstiilit luovat kotoisaa tunnelmaa. Sohvat ovat suuria, koristetyynyjä käytetään runsaasti ja verhot laskeutuvat raskaina. Trendin avainsanoja ovat sametti ja geometriset jacquard- kuosit, joita yhdistellään viidakon inspiroimiin kuviomaailmoihin ja toisaalta värikylläisiin yksivärisiin kankaisiin. Lisää mieluusti sisustukseen conversation piece, joka varmasti herättää huomiota.

Kylpyhuoneessa ylellisyyttä luovat veluurista valmistetut, mieluiten jacquard -kuviolliset käsipyyhkeet. Mattapintojen yhdistäminen kiiltäviin pintoihin luo jo itsessään tehokkaan kontrastin. Suihkuverhojen kuosit ovat reheviä ja varpaiden alla mukavalta tuntuu muhkea kylpyhuoneen matto. Kylpyhuoneen tuoksut ovat voimakkaan kukkaisia.