Blue Life

Sisustustrendi kevät 2018

Blue Life


Sinisen sävyt kohtaavat taivaan ja meren väreissä. Raidat sopivat tähän trendiin paremmin kuin hyvin. Klassiseen merihenkisyyteen yhdistyy rento leikkisyys. Jokin naiivi. Inspiraatio on peräisin merestä ja venesatamasta. Blue Life edustaa kaipuuta vaivattomaan, suloiseen kesään.Pohjana on yksinkertaisuus, vapaus ja leikkisyys. Näemme yksiväristä pellavaa ja puuvillaa. Ja tietysti raitoja kaikissa eri muodoissa. Majakka on unelmiemme symboli.

Värit

Väriskaalan pääosassa on sininen taivas ja meri. Paletissa näkyy klassista sinistä sekä kylmän neutraaleja sävyjä. Luunvalkoiset sävyt ja indigo ovat tärkeitä. Korostevärinä on punainen, joka taittaa hieman koralliin.

Kuosit

Kuoseissa on reilusti raitoja ja ruutuja, sekä akvarelleja vesiroiskeineen. Solmut, kalat ja köydet vievät ajatukset elämään meren äärellä. Kepeyttä trendiin tuovat mereneläimet, kuten taskuravut, mustekalat sekä korallit, jotka värittävät trendiä.


Inspiraatio

Inspiraatiossa näkyy sekä rustiikkisuus että romanttisuus. Merellisyys näkyy uudella, jännittävällä tavalla. Sisustus mukautuu tarpeen mukaan ja se on helppo siirtää minne vain. Ehkäpä venemajaan tai laiturille? Merihenkiset yksityiskohdat ovat tärkeässä roolissa.

Näillä tuotteilla onnistut