Classy Modern

Sisustustrendi kevät 2019

Ajatuksissamme Miami ja 80-luku. Eleganttia tyylikkyyttä. Hienostunutta ja eksklusiivista, samettia ja silkkiä, messinkiä ja marmoria. Mattapinnat yhdistyvät kiiltäviin pintoihin tarkoin valittujen viileiden pastellien sävyissä. Tekstiilit kantavat yllään ajattomia kuoseja ja sisustusta täydentävät taiteelliset yksityiskohdat, niin kutsutut conversation piece – koriste-esineet, jotka tekevät sisustuksestasi täydellisen.

Yksityiskohdat valitaan tarkasti. Geometrisuus muodostaa symmetriaa.

Tarkasti harkitut viileät pastellin sävyt
Vaaleus toimii taustana tarkkaan harkituille viileille pastellien sävyille, mieluiten vaaleanpunaiselle ja sinivihreälle. Lisää mustavalkoisia kontrasteja sekä messinkiä, unohtamatta kultaisia koriste-esineitä. Erilainen ja hieman quirky yksityiskohta on täydellinen conversation piece. Tekstiilit ovat samettia, silkkiä ja hentoa puuvillaa. Viimeistele puffilla, suurilla tuftatuilla matoilla ja pehmeillä tyynyillä sekä laskostuvilla verhoilla, näin lopputulos on täydellinen.

Harmonista hotellitunnelmaa
Makuuhuoneissa on harmoninen hotellitunnelma. Pehmeät tuftatut matot, yhteensopivat pimennysverhot ja samettiset päiväpeitot viimeistelevät tyylin. Verhot ripustetaan kerroksittain. Hentoiset materiaalit yhdistettynä raskaaseen samettiin henkivät hotellitunnelmaa. Ylellisillä satiini- tai percale pussilakanoilla sijatut vuoteet tekevät tunnelmasta täydellisen.