Pohjolan karun luonnon inspiroimana. Slow living – aitoa ja luonnonläheistä. Puiset yksityiskohdat, raa´at materiaalit ja maanläheiset kuosit huokuvat aitoutta luonnonläheisyyttä. Sisustusta korostetaan villahuovilla ja uniikilla keramiikalla. It’s simply honest!

Villahuopa Luca Koristetyyny Verho

Esineet, jotka luovat ihanan syyskodin
Lempiesineet ja tapa miten sijoitat ja miten yhdistät niitä luovat persoonallisen ja ihanan kodin. Suosikkituotteitamme syksyn mallistoista ovat iso maljakko, täydellinen huopa, upeat koristetyynyt ja samettiverhot, jotka luovat ikkunaan upean kehyksen. Mitkä ovat sinun suosikkituotteesi?Maanläheiset sävyt
Juuri nyt maanläheiset kuosit ottavat vallan. Sumeahko harmaansävy yhdistetään lämpimän keltaisen kanssa.

OSTA KORISTETYYNYJÄ

Uniikki keramiikkaa
Nyt materiaaleissa näkyy keramiikka. Tummat sävyt ja pintojen patinaa luo käsintehdyn tunnelman. Keramiikka on vahvasti läsnä mukeissa ja lautasissa sekä kauniissa kulhoissa ja upeissa lyhdyissä.

TUOTTEITA KEITTIÖÖN

Poltetut & kirjavat sävyt
Tunnelmalliset lyhdyt ovat pakollinen yksityiskohta syksyn sisustukseen. Lasiset tai keraamiset lyhdyt poltetuissa sävyissä. Erilaiset lyhdyt luovat hienon ja kirjavan vaikutelman.

OSTA LYHTYJÄ

Tyylikäs ja luonnonläheinen makuuhuone
Syksyn kauneimman petauksen luot viileästä ja pehmeästä satiinista. Luo minimalistinen ilme yksivärisillä satiinipussilakanoilla tai valitse värikäs luonnonaiheinen kuvio. Miellyttävät materiaalit ovat tärkein asia makuuhuoneen tekstiilien valintaan.

TUTUSTU PUSSILAKANASETTEIHIMME

Koristetyyny Pöytävalaisin Piensisustustuotteet
Kylpypyyhe Kimono

Sisusta laadukkailla pyyhkeillä
Valkoiset, harmaat ja siniset sävyt näkyvät selvästi syksyn kylpyhuoneissa. Tutustu upeisiin Living-tuotteisiin ja ylellisiin Hotel Selection -pyyhkeisiin. Päivitä kylpyhuone viihtyisäksi ja tunnelmalliseksi.

OSTOKSILLE

Keittiö täynnä keramiikkaa
Keittiössä teemme tilaa keramiikalle. Syksyn sato tarjoillaan pienistä kulhoista, upeista lautasista ja syvistä lautasista. Nauti kupillinen teetä upeasta mukista. Tunne slow living ja kestävyyden taikaa. Mikä sopii sinulle?

TUOTTEITA KEITTIÖÖN