Soft Concrete

Sisustustrendi kevät 2019

Trendikäs minimalistisuus. Puhtaita linjoja ja raa´at materiaalit kuten betoni, puuvilla, pellava ja nahka. Tekstiilit luovat harmoniaa harmailla sävyillä ja korostetaan keltaisella sekä puuterinroosan sävyllä. Less is more ovat avainsanat innovatiiviseen sisustamiseen.

Say hey to grey!
Sävyt ovat vaaleita ja väriskaala on rauhallinen ja harmoninen. Harmaat sävyt luovat jännittävän kokonaisuuden kohdatessaan puuterinroosaa, vaalean keltaista ja mattamustaa.

Harmoninen makuuhuone
Sisusta makuuhuonetta harmoniseksi tekstiileillä, jotka luovat rauhaa. Kuviot ovat yksinkertaisia ja hillittyjä. Haluamme kuitenkin jännittäviä struktuureita ja kudontatekniikoita, jotka luovat mahtavia varjostus tehosteita. Ympäristön huomioiminen on tärkeässä osassa ja kaikki yksityiskohdat ovat huolella valittu. Kaunis päiväpeitto voi myös toimia täydellisesti huopana.

Tekstiilit jännittävillä struktuureilla
Tekstiilit jännittävillä struktuureilla. Patchwork-kuviollisia tyynyjä ja isoja mattoja geometrisillä muodoilla.

Verhot ovat yksivärisiä tai yksinkertaisesti kuvioitu ja yltävät katosta lattiaan. Verhot ripustetaan kerroksittain, jotta saadaan pidettyä epätoivottu valo poissa. Samalla voidaan luoda valoheijastuksia sillä valolla, joka tulee sisälle. Tekstiilit luovat modernin, lämpimän ja minimalistisen vaikutelman.

Koristeet luovat harmonisen kokonaisuuden
Yksityiskohtaiset kauniit koristeet betonista, puusta ja kivestä, saavat aina olla esillä. Innovatiivisesti kierrätettyjä materiaaleja. Luonnollisesti kestäviä materiaaleja. Ääntä vaimentavia materiaaleja, kuten korkki, raaka kumi, tuftattu villa, pellava, nahka ja jauhemaalattua terästä. Pienissä huonekaluissa, maljakoissa ja kulhoissa yhdistyvät läpikuultavuus ja geometriset muodot. Tunne harmonisuus koko kodissa.

Betonia kylpyhuoneessa
Betoniset yksityiskohdat sopivat kylpyhuoneeseen. Puuvillatekstiilit ovat joko yksivärisiä tai sävy sävyyn, mieluiten vohvelikuvioisina.

Yksityiskohdat keittiössä
Keittiön materiaaleissa näkyy pestyä puuvillaa, pellavaa ja juuttia. Erilaiset struktuurit ja kudontatekniikat luovat upeita vaikutteita pyyhkeissä, esiliinoissa ja pöytäliinoissa. Myös materiaalit, jotka pitävät kuumuden loitolla, ovat osa trendiä. Esimerkiksi tuftattu villa. Korkki, kivi, puu ja erilaiset metallit näkyvät yksityiskohdissa, jotka saavat tilaa keittiössä.