Sisustustrendi
syksy 2016

Yksinkertaista ja maanläheistä. Skandinaavista ja etnistä. Ylellistä ja rajoja rikkovaa dekadenssia. Näin voi tiivistää syksyn kolme suurta trendiä. Lue niistä lisää alla ja inspiroidu. Tervetuloa Hemtexin syksyyn!

Folk life


Syksy lähestyy mukanaan luonnon erityinen kauneus sen jälkeen, kun kukat ovat lakastuneet ja antaneet tilaa lehdille, jotka saavat upeat lämpimänsävyiset värinsä. Maanläheiset, ruosteiset sävyt, perinteinen käsityö ja kestävyys ovat ohjenuoriamme tässä trendissä.

Curious life


Olemme keskellä skandinaavisen perintömme tyylipuhtautta ja yksinkertaisuutta. Alamme myös luoda katsetta Skandinavian ulkopuolelle, mikä näkyy sisustuksessa etnisinä vaikutteina. Perustana on edelleen yksinkertaisuus, mutta pehmennämme sitä mehevillä väreillä ja puulla.

Secret life


Käännämme nyt katseet sisätiloihin. Syksyinen koti on salainen piilopaikka ja houkutteleva keidas täynnä suuria kukkia ja lehtiä. Pehmeä, paksu sametti antaa ylellisen, hieman dekadentinkin vaikutelman. Runsaaseen väripalettiin kuuluu vihreitä ja violetteja sävyjä höystettynä mustalla ja harmaalla.