Calm Life

Sisustustrendi kevät 2018

Calm Life


Trendi on ilmeeltään aasialainen ja vaikutelma rauhallinen ja tyyni. Trendi on pelkistetty, minimalistinen ja tiedostava. Sävyissä näemme utuisia pastellivärejä, sumuisia grafiitinharmaan vivahteita ja ruosteenpunaisia yksityiskohtia. Calm Life -trendi säteilee täydellisyyttä ja harmoniaa.


Calm Life henkii täydellisyyttä. Yksinkertaisuus määrittää tyylin. Avoimet tilat, karkea betoni ja suuret lasipinnat luovat aitoa harmoniaa ja rauhoittavat vaikutelman. Tämän trendin juuret ovat skandinaavisessa designissa. Trendissä näkyvät hillityt kuviot ja luonnonmateriaalit, kuten betoni, kivi ja nahka. Myös karkeapintainen keramiikka ja sileä posliini, värjätty ja värjäämätön lasi sekä kaunis puu tummemmissa väreissä näkyvät tässä trendissä.

Värit

Värit ovat rauhallisia perusvärejä – keskiössä ovat beige ja harmaa utuisten pastellivärien kera. Korostevärien joukossa näemme sumuisen grafiitinharmaan, ruosteenpunaisen, himmeän keltaisen sekä deniminsinisen.

Kuosit

Hillityt kuosit ilmentävät trendille tunnusomaisia, aasialaisia piirteitä. Kauniit kulmat ja geometrinen ilmaisu ovat tärkeitä. Näemme yksinkertaisia tussipiirroksia ja kiehtovia viivoituksia.

Inspiraatio

Yllätymme odottamattomista kulmista ja jännittävästä perspektiivistä. Suuret ikkunat, jotka paljastavat rauhoittavan vehreyden, ovat tärkeitä. Valon ja varjon kontrasteilla saa leikitellä. Samoin kuin kiiltävän ja matan. Materiaalit valitaan huolella. Kiiltävän lasin ja karkean betonin kohtaaminen yllättää. Trendin voisi tiivistää sanoihin pure perfection!

Näillä tuotteilla onnistut