Harmony life

Sisustustrendi Kevät 2017

Harmony life


Stressaava ja kaoottinen arki synnyttää kaipuun rauhasta ja harmoniasta ja tarpeen sulkea kaikki ylimääräinen ulkopuolelle. Valitsemme kotimme esineet tarkoin ja arvostamme käytettävyyttä ja laatua. Ylellisyyttä ovat tarkoin valitut. Kuten William Morris Asian ilmaisi: ”have nothing in your house that you don’t know to be useful, or believe to be beautiful”.


Inspiraatio

Inspiraatio tulee Japanista ja japanilaisista periaatteista kuten Kanso (yksinkertaisuus) ja Seijuaku (energisoiva rauha). Vaalea puu, vaikuttavat reliefit, bonsaipuut, kulutuspesty ja veden kuluttama. Tyyli on yksinkertainen, hienovarainen ja luonnollinen, rauhallinen perusta yksivärisistä tuotteista eri sävyissä yhdessä luonnosta poimittujen asioiden kanssa. Tyyliin kuuluvat myös varjoefektit ja erilaiset japanilaishenkiset graafiset ilmaukset kuten Shibori.

Kuosit

Kuviomaailma on elegantti ja harmooninen, mm. kirsikankukat ovat tyypillisiä, mutta muviot voivat olla myös riisutun yksinkertaisia.

Värit

Väriskaalan perustana ovat hillityn neutraalit ihon- ja luonnonvärit, joihin yhdistetään hieman vaaleanpunaista tai roosaa, sinistä ja vihreää. Indigo on tärkeä. Kullan ja korallin sävyt toimivat ihanina korostusväreinä.

Näillä tuotteilla onnistut