Lavish Life

Sisustustrendi Syksy 2017

Lavish Life


Tässä ajassa, jolloin meidän odotetaan olevan jatkuvasti saatavilla ja läsnä, on olemassa myös kasvava kaipuu johonkin suurempaan ja syvempään, joka pohjautuu klassiseen taiteeseen ja kulttuuriin. Barokki ja rokokoo ovat tärkeitä muotivaikuttajia, vaikkakin nykypäivän tulkinta tuonaikaisesta kukoistavasta mahtavuudesta perustuukin tarkoin valittuihin seikkoihin.


Klassisuutta, tyylikkyyttä ja asennetta

Tyyli on lähes liioitellun romanttinen, mutta samaan aikaan siinä on klassisuutta, eleganttiutta ja asennetta. Ylelliset materiaalit ja kudonnat, kuten silkki ja sametti ovat tärkeässä roolissa. Inspiraationlähteenä ovat toimineet käsinpainetut tapetit ja William Morris. Erilaiset kuviot, erityisesti kukkakuvio, sekä yksityiskohdat, kuten röyhelöt ja pitsi ovat tyypillisiä tälle trendille, mutta niitä yhdistetään myös yksinkertaisempien kuvioiden, kuten kapeiden raitojen, kanssa.

Väriskaala

Trendin värimaailma on runsas ja hiukan kulutetun näköinen, kuten läikesametissa. Väripaletti ulottuu upeasta viininpunaisesta ja ruskeasta vanhaanroosaan ja sinisen eri sävyihin. Myös lämmin ja pehmeä violetti on merkittävä väri. Tummanpuhuva koralli toimii aksenttivärinä.

Näillä tuotteilla onnistut