Meadow Life

Sisustustrendi kesä 2018

Meadow Life


Country Life -trendissä tyylikkäästi pelkistetty kohtasi modernisti vanhanaikaisen kylmissä ja neutraaleissa sävyissä. Sama tyyli saa nyt jatkoa, kun Meadow Life vie meidät samassa hengessä kohti keskikesän juhlaa. Pohjolan perinteet, kauniit kuviot ja luonnonkukat kohtaavat.Alkuperä ja perimä ovat lähellä sydäntämme. Keskiössä on rauha, yksinkertaisuus ja perinteemme. Klassinen eleganssi yhdistyy ranskalaiseen ja englantilaiseen maaseutuun. Pinnat ovat maalattuja, seinät ja huonekalut mielellään samalla sävyllä. Pohjolan kesä tuodaan sisätiloihin.

Värit

Sävyt ovat harmonisia ja ne on lainattu Country Life -trendistä: tummia sävyjä, sumuisia harmaan vivahteita ja kylmän vihreää. Tällä kertaa mukaan lisätään väriä. Keltainen erottuu korostevärinä, samaan aikaan kun karpalo luo trendiin ajankohtaisemman tuntuman.

Kuosit

Kesäiset kasvillisuuskuosit ovat esillä. Tuoksuvat kukat. Osa kuvioista on hillitympiä, osa näyttävämpiä.


Inspiraatio

Avokeittiö levittäytyy eteiseen ja olohuoneeseen. Puutarhassa tuolit ja pöytä ovat osa kokonaisuutta. Yllättäviä värivalintoja, materiaaleja ja kuoseja yhdistellään keskenään. Kesä on vihdoinkin täällä!

Näillä tuotteilla onnistut