Nowstalgic Life

Syksyn sisustustrendi 2017

Nowstalgic Life


Trendi rakentuu harmaan eri nyansseille, ja se on saanut inspiraationsa 1900-luvun kaupungistumisesta ja sitä seuranneesta uudenlaisesta taiteesta, designista ja arkkitehtuurista. Ilmaisu on modernia ja pelkistettyä ja luo tunteen siitä, että kaikki on tarkoin valittua toimiakseen hyvin yhdessä.


Rakenteet ja kontrastit

Erilaiset rakenteet ja kontrastit ovat tärkeitä. Arkkitehtonisia materiaaleja, kuten betonia, terästä ja rautaa, pehmennetään villalla ja flanellilla. Nahka ja marmori tuovat tyylikkyyttä. Skandinaavisuus näkyy pellavan ja muiden luonnomateriaalien hyödyntämisenä, mieluiten perinteisenä geometrisenä kudontana. Eri metallit ovat tärkeitä aksentteja, ja peileillä tuodaan mannermaista ilmettä.

Kuviot

Trendin kuviokieli perustuu suoriin linjoihin ja geometrisiin muotoihin. Tummat ja vaaleat sävyt yhdessä luovat kolmiulotteisen vaikutelman. Art Déco -tyylisyys näkyy palmunlehtikuvioiden käyttönä.

Väreistä sinisen eri sävyt ovat merkittävässä roolissa, kuten myös tummanpuhuva vihreä, jota korostetaan korallinsävyllä.

Näillä tuotteilla onnistut