Sisustusideoita ja -vinkkejä

Me haluamme, että kotiin olisi aina ihana palata. Haluamme myös, että kodinsisustaminen olisi helppoa ja nopeaa. Tänne olemme koonneet parhaat sisustusvinkkimme.

Pääsiäinen

Vihdoin on aika nauttia kevätauringon säteistä ja edessä olevasta valoisammasta ja lämpimämmästä ajasta. Juhli kauden vaihtumista ja somista kotiin ihana pääsiäinen.

Lue lisää

Somista sävy sävyyn!

Luo nyt mielenkiintoisia kontrasteja eri värisävyillä. Syksyn yksi kuumimmista sisustustrendeistä on sisustaminen sävy sävyyn.

Lue lisää

Kylpyhuone kolmella eri tyylillä

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhoneesi sisustuksessa. Katso vinkit kolmeen eri kylpyhuonesisustukseen ja inspiroidu!

Lue lisää

Peiliseinän tekeminen

90-luku oli seinäpeilien kulta-aikaa ja nyt nämä ihanat seinäpeilit tekevät viimein paluun päivitetyllä tyylillä. Tartu trendiin ja tee tilaa peiliseinälle. Näin luot helposti tyylikkään peiliseinän.

Lue lisää

Luo tyylikäs opiskelija-asunto

Tästä voi lukea vinkkejä, miten voit sisustaa tunnelmallisesti ja järkevästi opiskelija-asuntosi tai huoneesi.

Lue lisää

Sisusta koristetyynyillä

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset ovat maailman helpoin tapa uudistaa huonetta. Vaihtele usein tai mukaile trendejä ja sesonkeja!

Lue lisää

Järjestystä hyvän säilytyksen avulla

Mihin laitetaan pikkutavarat, joilla ei ole itsestään selvää paikkaa kotona? Säilytyslaatikoilla luot järjestystä kotiin hetkessä.

Lue lisää

Sisusta matoilla

Oikea matto oikeaan huoneeseen. Matot tuovat huoneeseen lämpöä ja harmoniaa samalla kun ne pehmentävät ääniä.

Lue lisää

Petaa päiväpeitolla

Petaa sänky tyylikkääksi päiväpeiton avulla.

Lue lisää

Sisusta makuuhuone

Nukut keskimäärin 27 vuotta elämästäsi, joten makuuhuoneen sisustukseen kannattaa panostaa! Olemme koonneet tänne joitakin vinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan makuuhuoneen, jossa kelpaa unelmoida.

Lue lisää

Maalaa betoniseinä

Anna huoneelle hieman keskeneräisen näköinen ilme! Tässä meidän vinkkimme, kuinka etenet vaihe vaiheelta, kun haluat luoda itsellesi betoniseinän.

Lue lisää

Hotellitunnelmaa kotona

Ylellisen hotellitunnelman luominen makuuhuoneeseen on helppoa, varsinkin Hotel Selection -sarjan tuotteilla.

Lue lisää

Kasvata tammenterhoja

Tammenterhojen kasvattaminen maljakossa antaa sisustuksellesi koristeellisen lisän, mutta on myös hauskaa. Tarvitset vain mieleisesi tyylikkään lasimaljakon ja muutaman tammenterhon.

Lue lisää