Sisustusideat

Me haluamme, että kotiin olisi aina ihana palata. Haluamme myös, että kodinsisustaminen olisi helppoa ja nopeaa. Tänne olemme koonneet parhaat sisustusvinkkimme.

Sisusta koristetyynyillä

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset ovat maailman helpoin tapa uudistaa huonetta. Vaihtele usein tai mukaile trendejä ja sesonkeja!

Lue täältä

Aamiainen vuoteessa

Kukapa ei ilahtuisi aamiaisesta vuoteeseen? Vielä enemmän siitä ilahtuu, kun se tarjoillaan kauniisti aseteltuna hienolla tarjottimella.

Katso vinkit täältä

Sisusta matoilla

Hemtex.fi sivun valikoimassa on villamattoja, juuttimattoja, puuvillamattoja, muovimattoja ja mattoja kierrätetystä denimistä. Mikä matto saa piristää sinun lattiaasi?

Lue täältä

Päiväpeittoja sängyille

Petaa sänkysi tyylikkäästi ja ilmavasti päiväpeiton avulla.

Katso vinkit täältä

Sisusta makuuhuone

Nukut keskimäärin 27 vuotta elämästäsi, joten makuuhuoneesi sisustus on hyvin tärkeä! Tänne olemme koonneet joitakin vinkkejä, joita kannattaa ottaa huomioon makuuhuoneen sisustuksen suunnittelua aloittaessaan.

Lue täältä

Maalaa betoniseinä

Anna huoneelle syvyyttä ja hieman keskeneräisen näköinen ilme! Tässä meidän vinkkimme, kuinka etenet vaihe vaiheelta, kun haluat maalata betoniseinän.

Katso vinkit täältä

Hotellitunnelmaa kotiin

Ylellisen hotellitunnelman luominen makuuhuoneeseen on helppoa, varsinkin Hotel Selection -sarjan tuotteilla. Me autamme sinua valitsemaan sopivat tuotteet ja materiaalit - ja nukut aina kuin hotellissa.

Lue täällä

Kasvata tammenterhoja

Kaikki mitä tarvitset, on vapaavalintainen tyylikäs lasimaljakko ja joitakin tammenterhoja. Ja tietenkin hiukan kärsivällisyyttä. Me kerromme mitä sinun tulee tehdä. Onnea matkaan!

Katso vinkit täällä

Oikeanlainen valaistus eteiseen

Onko sinulla kutsuva ja inspiroiva eteinen, jossa on hyvä valaistus? Onnittelut! Teille kaikille muille: tässä ohjeita eteisen kohentamiseen, jotta kotisi ensivaikutelma paranisi.

Lue täältä

Hyvä säilytys on järjestyksen a ja o

Mihin laitetaan pikkutavarat, joilla ei ole itsestäänselvää paikkaa kotona? Säilytyslaatikoilla luot järjestystä kotiin silmänräpäyksessä.

Katso vinkit täällä