Aamiainen vuoteessa

Tarjoa aamiainen vuoteeseen tarjottimella.

Kukapa ei ilahtuisi aamiaisesta vuoteeseen?

Vielä enemmän siitä ilahtuu, kun se tarjoillaan kauniisti aseteltuna hienolla tarjottimella. Me Hemtexillä olemme sitä mieltä, että tarjottimet ovat tärkeitä sisustuksessa ja siksi meillä onkin runsaasti valinnanvaraa!


Tarjottimet Hemtexillä

Meillä Hemtexillä on kaikenlaista sisustukseesi, joten varmasti löydät meiltä myös tarvitsemasi tarjottimen. Valitse erilaisista materiaaleista, kuten metalli, marmori, puu tai kivi. Meillä on myös monia erikokoisia ja -muotoisia tarjottimia. Klassisista kauniisti kukkakuvioiduista tarjottimista modernimpiin, jotka on koristeltu tunnettujen muotoilijoiden ja kuvittajien kuoseilla. Mikä tarjotin sopii parhaiten sinun sisustukseesi?

Tarjotinpöytä

Tarjotinpöydän avulla on helppo muutella kodin sisustusta, vaihtaa vain eri tarjottimen jalustalle! Ehkä muuntelet sitä sesonkien mukaan ja valitset tummemman tarjottimen syksyllä ja talvella, ja vaaleamman värin kevääksi ja kesäksi. Tai ehkä seuraat trendien jatkuvaa vaihtelua ja vaihdat tarjottimen muuttaessasi muutakin sisustustasi.

Asetelma tarjottimella

Tarjottimesta on moneksi sisustuksessa. Sille voi esimerkiksi järjestellä kauniin asetelman. Valitse joitakin esineitä, jotka yhdessä muodostavat tyylikkään ryhmän. Vihreitä oksia maljakoissa, rasia ja mielellään jotain persoonallista, kuten matkamuisto tai perintökalleus, ikään kuin pisteeksi i:n päälle. Etuna on, että voit siirrellä tarjotinta ja asetelmaasi eri paikkoihin ja muunnella siten sisustustasi mielialan ja tilaisuuden mukaan.

Tarjotin sisustuksen yksityiskohtana

Todella hieno ja tyylikäs tarjotin toimii sisustuselementtinä. Aseta tarjotin pystyyn seinää vasten keittiössä tai hyllylle luodaksesi persoonallisen tunnelman. Tai valitse erikokoisia tarjottimia ryhmäksi toisiaan vasten.