Järjestystä hyvän säilytyksen avulla

Pienet säilytyslaatikot ovat järjestyksen A ja O

Järjestystä kädenkäänteessä pienillä säilytyslaatikoilla

Mihin laitetaan pikkutavarat, joilla ei ole itsestään selvää paikkaa kotona? Säilytyslaatikoilla luot järjestystä kotiin hetkessä.


Järjestele enemmän

Pienet säilytyslaatikot tekevät ihmeitä kodin järjestykselle. Niihin voi laittaa kaikki ne pienet tavarat, jotka lojuvat ympäriinsä ja saavat kodin näyttämään sotkuiselta. Joko säilytät kaiken samassa laatikossa tai sitten ostat monta pientä rasiaa ja järjestelet tavarat huolellisesti.

Koristele enemmän

Säilytyslaatikot eivät ole vain käytännöllisiä säilyttämiseen, ne ovat myös hyvin koristeellisia ja sopivat hyvin täyttämään tyhjiä pintoja. Pinoa ne mielellään toistensa päälle, siten säilytyksestä muodostuu kaunis asetelma, eikä kenelläkään ole aavistustakaan mitä kaikkea sinne on piilotettu.

Piilota kaukosäätimet

Kaukosäätimet eivät ole kauniita, eikä niistä varmaan koskaan tule sellaisia. Mutta ne sopivat hyvin säilytyslaatikkoon. Aseta se sohvannurkalle tai sohvapöydän alle, ja anna kaikkien kaukosäädinten asua siellä olla. Hyvä esimerkki järkevästä säilytyksestä!

Yhdistele

Hemtexin valikoimissa on runsaasti erivärisiä ja -kuosisia säilytyslaatikoita. Vaihtele mielellään sesongin mukaan tai keskity omiin suosikkeihisi. Voit yhdistellä säilytyslaatikoita värien tai kuosien mukaan tai luoda ihanat omat sekoituksesi.

Lastenhuoneen säilytys

Jos jossain kaivataan hyviä säilytysratkaisuja, niin lastenhuoneessa ! Ajattele niitä kaikkia pikkutavaroita, joilla ei oikein ole mitään luonnollista paikkaa. Aseta esiin monta säilytyslaatikkoa ja anna lasten itse päättää mikä tavara laitetaan mihinkin, niin he löytävät ne helpommin. Jos teillä on aikaa ja intoa, voitte tehdä laatikoihin hienot etiketit, joista näkee mitä laatikossa on!

Järkevää säilytystä kaikissa huoneissa

Hanki säilytyslaatikko joka huoneeseen. Kaikkiin kodin huoneisiin kerääntyy pikkutavaroita, ja silloin on hyvä olla järkevä säilytyslaatikko käsillä. Makuuhuoneessa laatikko sisältää ehkä koruja, kylpyhuoneessa tarvitaan paikka hiussoljille ja pikkuputkiloille, keittiössä niihin kerätään kuitit ja olohuoneessa kaikkea taivaan ja maan välillä.