Inspiraatiota pääsiäiseen

Koristele koti ja tee ihana pääsiäiskattaus!

Vihdoin on aika nauttia kevätauringon säteistä ja edessä olevasta valoisammasta ja lämpimämmästä ajasta. Juhli kauden vaihtumista ja somista kotiin ihana pääsiäinen. Kaunis kattaus houkuttelee herkuttelemaan, olipa kyse sitten aamiaisesta, pitkästä lounaasta tai juhlaillallisesta.Somista pääsiäispöytä munin, oksin, kukin ja muilla luonnonelementeillä. Lisää lopuksi vähän keltaista ja muutama pupu, ja pääsiäistunnelma on valmis!Mimosa-valikoimasta löydät servettejä, tuoksukynttilöitä, kulhoja ja mukeja, jotka keltaisella kukkakuviollaan sopivat täydellisesti pääsiäiseen.

Osallista lapset hauskaan pääsiäiskoristeluun ja munien maalaukseen. Munista saat ihanat paikkakortit kirjoittamalla niihin nimet. Lisää pöytään muita koristeita, kuten pääsiäiskanoja, pupuja ja eri värisiä kynttilöitä.

Tyylikkään pääsiäiskattauksen ei tarvitse olla kallis tai aikaa vievä. Löydät sopivia somisteita omasta puutarhasta tai metsästä. Poimi muutamia oksia, käpyjä ja vähän sammalta. Ehkä löydät jo myös pieniä poimittavia kevätkukkia kattaustasi sulostuttamaan. Yhdistä elementit kauniiseen pöytäliinaan, tyylikkääseen astiastoon ja pääsiäisservetteihin. Viimeistele kattaus kukilla ja kauniilla maljakolla ja olet valmis viettämään ihania herkkuhetkiä rakkaittesi kanssa.


Kuuluuko pääsiäisperinteisiisi hauska munajahti ulkona? Ripusta pääsiäismunia ulos puiden oksiin ja tulet näin samalla koristaneeksi pihan.