Vinkkejä tunnelmallisiin loppukesän iltoihin!

Kaipaatko kesän lämpöä ja mukavia kesäiltoja? Haluaisitko istua iltaa ulkona palelematta? Lue lisää vinkeistämme, miten luot tunnelmaa loppukesän iltoihin sekä syysiltoihin.

Lisää viihtyisyyttä pimenevään syksyyn
Kesä on ohi tältä erää. Mutta meitä odottaa tunnelmalliset loppukesän illat sekä ihana syksy. Tykkäätkö sinä istua ulkona ja nauttia pimenevistä illoista? Meiltä löydät ihania sisustustuotteita syksyn iltoja piristämään.

Pehmeä villahuopa on mitä loistavin kaveri loppukesän iltoihin. Tutustu huopiimme, jotka lisäävät lämpöä sekä tyylikkyyttä. Huovat lämmittävät hyvin istuinalustana, mutta niihin on myös ihana kietoutua lämpötilan laskiessa iltaisin.

Lisää viihtyisyyttä muhkeilla tyynyillä. Kokeile rohkeasti yhdistää tyynyjä eri materiaalista ja kontrastia lisäät erivärisillä tyynyillä. Toki tyynyt täytyy nostaa sisälle, kun lämpötila laskee, mutta koristetyynyjä ei koskaan voi olla liikaa.

Parhaan tunnelman tuovat ulkovalot - mitä enemmän valoja sen tunnelmallisempaa! Yhdistele rohkeasti erilaisia kynttilälyhtyjä, lisää pöytäkynttilöitä tarjottimelle ja sijoittele lyhdyt niille sopiville paikoille.

Toivomme sinulle oikein tunnelmallista syksyä!