Sisusta kukallisilla verhoilla

Kukallisia verhoja jokaiseen makuun.

Sisusta makuuhuone kukallisilla verhoilla.

Hemtexillä on kukallisia makuuhuoneen verhoja jokaiseen makuun. Herttaisen romanttisesta ihanaan maalaistyyliin, kaikissa mahdollisissa väreissä ja sävyissä. Valitse omat suosikkisi!


Kesätunnelmaa vuoden ympäri

Kesätunnelman luominen makuuhuoneeseen vuoden ympäri ei ole mikään ongelma. Ripusta kukalliset verhot ikkunaan ja kauniit kukat ovat viimeinen mitä näet illalla ennen nukahtamista ja ensimmäisenä herättyäsi aamulla.

Oikea tunnelma

Mieti minkä tunnelman haluat kukikkailla verhoilla luoda makuuhuoneeseesi. Tahdotko, että siellä on herttaisen romanttista, ihanan maalaismaista vai ehkä harkitun modernia? Verhojen tulee tietenkin sopia huoneen muuhun sisustukseen. Hemtexillä on kukikkaita verhoja jokaiseen makuun!

Suurikukkaista vai pienikukkaista

Kukallisissa verhoissa voi olla joko suuria kukkia tai pieniä kukkia. Tai jotain siltä väliltä. Mieti haluatko kukkien erottuvan selkeästi vai haluatko mieluummin luoda hiukan romanttisemman ja sievemmän vaikutelman pienillä kukilla.

Yhdistele oikeisiin kukkiin

Kukalliset verhot makuuhuoneessa kannattaa tietenkin yhdistää aitoihin kukkiin hienon vaikutelman luomiseksi. Kesällä voi käyttää itsepoimittuja kukkia, talvella ostetaan kaunis kimppu. Kukat saavat mielellään sopia verhojen väreihin.

Valoisaa vai pimeää

Kun makuuhuoneeseen valitaan verhoja, aloitetaan miettimällä halutaanko verhojen olevan kevyet ja päästävän valoa lävitseen, vai onko verhojen tarkoitus pimentää huone. Ehkä haluat erityyppiset verhot kesäksi ja talveksi? Kesällä voisi olla ihanaa saada huone pimennettyä ja nukkua kunnolla. Kysy meiltä Hemtexillä, autamme mielellämme!

Vaihda usein

Voit vaihtaa verhoja makuuhuoneeseen niin usein kuin haluat ja jaksat. Uudet verhot ovat helppo tapa uudistaa makuuhuonetta yhdessä yhteensopivan päiväpeiton, maton tai huolella valittujen sisustustarvikkeiden kanssa.