Sisusta paloturvallisuustuotteilla

Lahjomaton stailausvinkki

Meitä Hemtexillä ilahduttaa, kun onnistumme yhdistämään tyylikkään sisustuksen johonkin hyödylliseen ja tärkeään. Kuten tyylipuhtaisiin palovaroittimiin ja sammutuspeitteisiin, joita ei tarvitse piilotella. Tämä valikoima on saatavilla vain verkkokaupastamme.


Tyylikkäät palovaroittimet

Palovaroitin on pakollinen joka kodissa eikä sen tarvitse olla valkoinen ja tylsä. Hemtexin valikoimassa on jokaisen sisustukseen sopivia palovaroittimia. Vai mitäpä sanot pehmeän vaaleanpunaisesta tai tyylikkään harmaasta, jotka on suunnitellut palkittu suomalainen muotoilija Harri Koskinen? Entä perhosen muotoinen palovaroitin vaaleanpunaisena, mustana, vihreänä, valkoisena tai harmaana? Mikä niistä saa kiinnittyä sinun kattoosi?

Tyylikkäät palovaroittimet

Palovaroitin on kotisi pakollienn varuste, mutta sen ei tarvitse olla valkoinen ja tylsä. Meillä Hemtexillä on palovaroittimia moneen makuun, ja sinäkin löydät varmasti sisustukseesi sopivan. Mitä pitäisit hempeä vaaleanpunaisesta tai tyylikkään harmaasta, jotka ovat palkitun, suomalaisen suunnittelijan Harri Koskisen suunnittelemia? Tai perhosen muotoisesta roosasta, mustasta, vihreästä, valkoisesta tai harmaasta palovaroittimesta? Mikä saa koristaa sinun kattoasi?

Tyylikkäät sammutuspeitteet

Sammutuspeite on hyvä täydentäjä palosammuttimelle ja -varoittimelle. Nyt niitä on saatavilla tyylikkäällä designilla, jotka sopivat sisustukseen. Hemtexin valikoimassa on JALO Helsinki:n suunnittelemia sammutuspeitteitä, joissa on useita hienoja kuoseja ja värejä. Sammutuspeite toimitetaan laatikossa, joka on helppo kiinnittää seinälle. Turvallista ja tyylikästä!