Petaa makuuhuone kesällä trenikkäällä kreppipuuvillalla

Oletko jo tutustunut suursuosion saaneeseen kreppipuuvillaan, joka on täydellinen erityisesti kesäpetauksiin? Tutustu nyt kauden uusiin upeisiin sävyihin ja kuoseihin ja valitse omaan makuuhuoneeseesi täydelliset pussilakanat kreppipuuvillasta.
Petaa ihana ulkopetaus, sillä raikkaassa ulkoilmassa voit nukkua erityisen hyvin

Viileitä petauksia lämpimiin kesäöihin

Lämpiminä kesäöinä haluat nukkua mukavasti viileämmällä petauksella. Valitse siten mukava viileä kesäpeitto ja pussilakanasetit kreppipuuvillasta. Onko petauksesi tänä vuona värien ilottelua vai hempeitä kukkakuvioita?

Kukkakuosit näkyvät nyt petivaatteissa

Aaltoileva pinta pienillä ilmataskuilla

Kreppipuuvillapussilakanat ovat 100 % puuvillaa, ja niille on ominaista epäsäännöllinen ja hieman aaltoileva pinta. Tämä luo kankaaseen pieniä ilmataskuja, jonka ansiosta kangas tuntuu viileältä ja miellyttävältä ihoa vasten sopien siten erinomaisesti lämpimiin öihin. Kreppipuuvilla on materiaalina myös erittäin kestävä ja helppohoitoinen, sillä sitä ei tarvitse silittää. Lue lisää eri pussilakanalaaduistamme täältä.

Sekoita keskenään eri kuoseja kuten raittaa ja kukkia

Luo ylellisyyttä isoilla tyynyillä

Suuret hotellityynyt antavat sängylle ylellisyydentuntua, ja ne on helppo yhdistää muihin tyynyihin kerroksellisuuden luomiseksi. Iso tyyny antaa hyvän selkätuen ja sillä voit lisäksi luoda sängynpäädyn tuntua.

Luo suurilla hotellityynyillä dängynpäädyn tuntua
Vaaleat kesäpetaukset tuntuvat ihanan raikkailta
Sininen kreppipuuvilla ihastuttaa ja tuo merellisyyttä makuuhuoneeseen

Ihanaa kesää, nuku hyvin!