Kontrastien syystrendi - Dark Balance

Ajaton ja tummanpuhuva syksyn sisustustyyli Dark Balance tuo harmoniaa kotiin.

Tyylin värit

Dark Balance -syystyyli koostuu runollisesta, elegantista ja tasapainoisesta sisustuksesta, joka vetoaa kaikkiin aisteihin. Tyylin tummat ja syvät dramaattiset sävyt ovat tarkkaan harkittuja ja siten yhteensopivia. Musta, ruskea, tummanvihreä ja beige luovat pohjan ja ripaus violettia pehmentää kokonaisuutta. Tummat sävyt luovat mukavan kontrastin pehmeille materiaaleille. Yhdistä tähän tyyliin mielenkiintoisia graafisia ja geometrisia kuvioita. Voit käyttää niitä sisustuksesi yksityiskohdissa, kuten maljakoissa, ruukuissa ja torkkupeitoissa.

 

Yksinkertaisen näyttävä kattaus

Kauniit tekstiilit, kuten pellava, puuvilla ja sametti luovat perustan kattaustyylille. Materiaalit ovat ylellisiä, mutta samalla myös kestäviä. Aloita kattaminen pellavapöytäliinalla tai valitse puuvillapöytäliina kukkakuviolla tai muulla graafisella kuviolla. Lisää keramiikkaa, värillistä lasia ja muodokas maljakko, jolla saat luotua näyttävän vivahteikkaan ilmeen.

Kutsuva syysmakuuhuone

Pimeässä makuuhuoneessa on mukava nukkua. Tumma seinäväri, vaaleat verhot, laadukkaat tyynyt ja peitot sekä pehmeät vuodevaatteet luovat hyvät edellytykset levollisiin yöuniin. Panosta vuodevaatteiden materiaaleihin. Suosittelemme valitsemaan puuvillasatiinia, kivipestyä satiinia, ylellistä egyptinpuuvillaa tai ihanaa percalepuuvillaa. Valitse mielesi mukaiset kuviolliset tai yksiväriset pussilakanat tai voit jopa yhdistellä erilaisia keskenään ​​saadaksesi mielenkiintoisemman kokonaisuuden!