Valmistettu sinua varten

Kurkista kulissien taakse, täällä kaikki tapahtuu. Täällä suunnittelemme sesongin uudet mallistot. Teemme tuotekehitystä, tarkkailemme laatua ja teemme ahkerasti töitä voidaksemme tarjota tarkkaan harkitun ja inspiroivan malliston. Täällä kaikki stylisteistä ympäristöasiantuntijoihin tekevät töitä. Yhdessä huolehdimme siitä, että Hemtex saa sinut ihastumaan kotiisi uudelleen.

Katso video kestävän kehityksen työstämme.

Hemtex ❤ kestävä kehitys
Me Hemtexillä työskentelemme aktiivisesti vastuullisen tuotannon ja kestävämmän kehityksen sekä kuluttamisen turvaamiseksi. Ympäristöasiantuntijamme Petra kertoo, miten pyrimme luomaan malliston, joka edistää kestävää kehitystä.Yhteistyö BCI:n kanssa edistääksemme kestävämpää puuvillan tuotantoa

Noin 80 % Hemtexin käyttämästä puuvillasta tuotetaan kestävin menetelmin ja tavoitteemme on, että saavutamme 100% ensi vuonna. Kasvatamme jatkuvasti kestävämmin viljellyn puuvillan osuutta tuotannossamme ja olemme jo usean vuoden ajan työskennelleet yhteistyössä BCI:n, Better Cotton Initiativen kanssa. Edistämme yhteistyössä tuottajien kouluttamista kestävämpiin viljelymenetelmiin.

Petaa ekologisella puuvillalla
Eco Smooth on suosituin pussilakanasettimallistomme. Mallistoon kuuluu pussilakanasetti, aluslakana ja tyynynliina. Mallisto on 100% ekologista puuvillaa. Saatavilla useissa upeissa väreissä sekä yhden hengen vuoteeseen, että parivuoteeseen.

Varmistamme, että ihmisoikeuksia kunnioitetaan
Meille Hemtexillä on tärkeää kunnioittaa kaikkia ihmisiä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Teemme jatkuvasti tarkastuksia ja seurantoja varmistaaksemme, että tavarantoimittajat noudattavat sääntöjämme koskien ympäristöä, turvallisuutta, terveyttä sekä ihmisoikeuksia. Tämä on hyvin tärkeä osa visiotamme.Kaikki untuvamme voidaan jäljittää ja on RDS-sertifioitua
Kaikki käyttämämme untuva on RDS -sertifioitua, Responsible Down Standard. Tämä tarkoittaa korkeita vaatimuksia koko alihankintaketjullemme. Sisään ostamamme untuvan ja höyhenen tuotantoprosessia valvotaan tarkasti kolmannen osapuolen toimesta. Standardin avulla pystymme selvittämään koko tuotantoketjun aina maatilalta tuotantoon saakka. Hemtex ei salli lintujen pakkoruokintaa tai untuvien tai höyhenten keräilyä elävistä linnuista. Tuotteissamme käytetyt untuvat ja höyhenet ovat peräisin lihatuotannon sivutuotannosta.

Untuvatyynyt
Untuvapeitot