Valmistettu sinua varten

Kurkista kulissien taakse ja tutustu tapaamme toimia. Näin uudet mallistot valmistuvat meillä Hemtexillä. Panostamme tuotekehitykseen, laadunvalvontaan ja teemme paljon töitä sen eteen, että voimme tarjota sinulle inspiroivia ja laadukkaita tuotteita. Meillä on töissä lukuisia eri alan ammattilaisia aina stylisteistä kestävän kehityksen asiantuntijoihin Luomme yhdessä Hemtex-kodin, kodin johon on helppo ihastua uudelleen.

Katso videolta kuinka työskentelemme kestävän kehtiyksen eteen.

Hemtex ❤ kestävä kehitys
Teemme Hemtexillä aktiivisestä töitä vastuullisen ja kestävän tuotannon sekä kulutuksen eteen. Tutustu kestävän kehityksen asiantuntijaamme Petraan ja lue kuinka jatkuvasti pyrimme kohti kestävämpää valikoimaa.Yhteistyö BCI:n kanssa paremman puuvillatuotannon edistämiseksi

Tänä päivänä lähes 80% Hemtexin puuvillatuotannosta tulee kestävästä tuotannosta. Tavoitteenamme on ensi vuonna saavuttaa täydet 100%. Kasvatamme jatkuvasti puuvillan osuutta, joka tukee kestävää viljelystä ja teemme yhteistyötä BCI:n kanssa (Better Cotton Initiative). Luomme yhdessä projekteja, jotka kouluttavat maanviljelijöitä kestävimpien viljelymetodien käyttöön.

Petaa ekologisella puuvillalla
Eco Smooth on suosituin pussilakana-, aluslakana- ja tyynyliinamallistomme. Kestävästi tuotettua 100% ekologista puuvillaa. Löydat ne sekä tavalliselle, että parivuoteelle monissa ihanissa väreissä.

Varmistamme, että ihmisoikeuksia kunnioitetaan
Kunnioitamme kaikkia, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Teemmekin jatkuvasti tarkastuksia ja seurantaa varmistaaksemme, että myös tavarantoimittajamme noudattavat toimintamallejamme, jotka koskevat niin ympäristöä, turvallisuutta, terveyttä kuin ihmisoikeuksia. Se on iso osa visiotamme.Untuvamme on jäljitettävää ja RDS-sertifioitua
Kaikki käyttämämme untuva on RDS-sertifioitua (Responsible Down Standard). Se asettaa korkeat vaatimukset myös tavarantoimittajillemme. Ostamamme untuva ja höyhen on tarkistettu kolmannen osapuolen toimesta. Standardi varmistaa, että untuvamme koko toimitusketju on jäljitettävissä. Emme hyväksy pakkosyöttämistä tai höyhenten ottamista eläviltä linnuilta. Sen lisäksi tulee untuvan ja höyhenten olla ruokateollisuuden sivutuote.

Tutustu untuvatyynyihin tästä
Tutustu untuvapeittoihin tästä