Luo ylellinen syyskoti

Hei Boel, miten syksyn trendit näkyvät kodeissamme?

Tämän hetken tyyli on moderni, tumma ja tarkkaan harkittu. Seinät ovat sävyiltään dramaattisen tummia. Näemme paikalleen rakennettuja kirjahyllyjä ja seinään upotettuja ruokakomeroita. Puu on tummaa ja matot aidoista materiaaleista valmistettuja. On tärkeää, että trendi tuntuu kuitenkin modernilta ja päivitetyltä.

Perityt aarteemme saavat erityishuomiota tänä syksynä. Ehkä kaunis sohva saa uuden elämän modernimmalla verhoilulla? Samettinen sohva on täydellinen tähän syksyyn!

Onko nyt pinnalla yksivärisyys vai kuosit?

Sekä että! Seinät ovat yksivärisiä, tummia ja mattapintaisia. Tekstiileissä sen sijaan on upeita lehti- ja kukkakuoseja tummalla pohjilla.

Kontrastit ja struktuurit luovat kiehtovaa dynamiikkaa. Matta yhdistetään kiiltävään. Sävy sävyyn herättää huomiota.

Sisusta kullan sävyillä, tummalla puulla, marmorilla tai rottingilla. Ne sopivat täydellisesti tähän trendiin. Vinkki: tutustu piensisustustuotteisiimme ja eksoottisiin, messinginvärisiin eläinkoristeisiin.

Palataanpa tekstiileihin. Mitä neuvoja annat niiden suhteen?

Tekstiilit näkyvät vahvasti tässä trendissä. Paljon erilaisia kuoseja. Ja paljon samettia. Varsinkin sitä näkyy pehmustetuissa huonekaluissa ja verhoissa. Koti saa nyt tuntua kodikkaalta. Myös keittiössä näemme pehmustettuja huonekaluja, mielellään samettisina.

Makuuhuoneessa näemme laadukkaita vuodevaatteita valkoisina tai kirjavina, yhdistettyinä tummiin sävyihin. Tavoittelemme hotellitunnelmaa. Kannattaa muuten tutustua laadukkaaseen Hotel Selection -mallistoomme.

Entä väripaletti?

Mieti kauniin syksyistä kukkakimppua. Se on täyteläinen ja hieman synkkä. Hehkuvan värikäs paletti tummia sävyjä unohtamatta. Punaisen sävyt – oranssista purppuraan – loistavat kirkkaimmin. Siinä on myös utuisen sinisiä, harmaita ja vihreitä sävyjä. Valkoinen toimii tällä kertaa korostevärinä.Anna trendikkäimmät vinkkisi tähän syksyyn!

Minulle yhdessäolo on tärkeää. Minun kodissani keräännymme ruokapöydän ääreen. Syksyllä pöytään katetaan yksivärinen pöytäliina ja kauniita kangasservettejä. Pöydällä on suuri lasimaljakko, johon on aseteltu kauniita kukkia. Mahdollisesti lisään mukaan jotain kullanväristä, se viimeistelee tyylin ja keventää tummia sävyjä.

Ikkunaan ripustan runsaat samettiverhot. Suosikkini on samettiverho Sammy, josta löytyy monta ihanaa värivaihtoehtoa. Ripustamisen kanssa voi leikitellä. Laita runsaampien verhojen taakse ohuempi verho. Kokeile verhotamppia, verhokiskoa tai -tankoa. Testaa, mikä yhdistää huoneen kokonaisuudeksi.

Makuuhuone stailataan hienostuneesti. Kutsuva petaus syntyy Safina-samettipäiväpeitolla, pehmoisella huovalla ja muutamalla tyylikkäällä sisustustyynyllä. Jos haluat mennä nukkumaan, kun olet valmis, olet onnistunut!

Vahvistan tyyliä kukkakimpuilla ja tyylikkäillä asetelmilla, joita voi laittaa kaikkiin huoneisiin. Se on paras vinkkini syksyyn!

Miltä kylpyhuone näyttää?

Kylpyhuone on pelkistetympi. Mutta kuitenkin paikka, jossa tekee mieli viettää aikaa. Kylpyhuoneessa tuoksuu saippualta ja tuoksukynttilöiltä. Valitse hieman vahvempi tuoksu, kuten santelipuu. Kannattaa panostaa hienoihin aamutakkeihin. Ja tietysti erityisen pehmeisiin käsipyyhkeisin, joita löytyy esimerkiksi Hotel Selection -mallistosta. Kylppäriinkin voi tuoda kukkakimpun.Tutustu koko mallistoon täällä.

Näillä tuotteilla onnistut